Darius Matei Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Salut,nu stiu daca am ales bine aici topicul.De vreo 1 an si ceva ma tot tenteaza sa imi cumpar un motor.Acum am 14 ani,am vorbit cu parinti si au zis ca vor fii de acord doar daca voi fii foarte responsabil cu aceasta chestie si daca voi purta mereu echipament de protectie.As vrea sa imi cumpar un motocross , buget pana in 700e Am 1,73 58 de kgDaca ma puteti ajuta cu ceva pareri ..Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cătălin Robert Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Depinde și ce vrei sa faci.. Motocross sau enduro? Știi pe ce se bazează fiecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darius Matei Postat Iunie 22, 2016 Autor Share Postat Iunie 22, 2016 Pai Enduro se bazeaza mai mult pe padure Iar cross-ul pe asfalt..inca sunt incepator in aceasta chestie.. Stau la tara nu mi-am trebui chiar nu stiu ce. As vrea doar sa dau o tura pe padure,mai mult cu cărări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 (editat) Cross-ul inseamna pista de pamant cu trambuline. Si club. De cross nu te apuci de unul singur. Cluburile de cross sunt la tara, deci exact unde stai tu . Editat Iunie 22, 2016 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cătălin Robert Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Nu omule:)) Enduro e padure, adevarat, dar crosul nu are nici o legatura cu asfaltul:)) http://renasterea.ro/ro/wp-content/uploads/pista-motocros.jpg ---> Aici se practica motocrossul. Daca vrei sa te plimbi prin padure, ia-ti un enduro.. La banii aia nu cred ca o sa gasesti mare lucru, dar ceva an mai vechi cu siguranta o sa gasesti! La cross ,intretinerea e mult mai scumpa , iar tu cu timpul o sa vrei sa faci si ceva enduro adevarat. Crossul o sa te rupa de maini si de toate cele pe traseele de enduro( am avut cross, si am practicat enduro cu el.. nu te sfatuiesc:)) ) Asa ca cel mai recomandat ar fi sa iti gasesti o motoreta de enduro. Nu uita de echipament! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darius Matei Postat Iunie 22, 2016 Autor Share Postat Iunie 22, 2016 Multumesc de sfaturi,daca aveti ceva link-uri de la ceva motociclete,daca va rog frumos Si multumesc frumos pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Mai strânge bani, la 700 o să îți iei un junghi la care o să faci mai mult reparații decât te dai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cătălin Robert Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 De acord cu tine! Plus ca trebuie sa se gândească și la ceva echipament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Nu mai vorbim de echipament care e vital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 De vreo 1 an si ceva ma tot tenteaza sa imi cumpar un motor.Acum am 14 ani,am vorbit cu parinti si au zis ca vor fii de acord doar daca voi fii foarte responsabil cu aceasta chestie si daca voi purta mereu echipament de protectie. Ai 14 ani si de un an te tenteaza sa iti cumperi motocicleta iar ai tai au zis ca e Ok. Esti norocos prietene. Eu am aproape 3 ani de motociclism si mai mult decat dublul varstei tale. Cu toate astea ai mei inca nu s-au impacat cu ideea. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate