herur Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Fa cumva o crestatura pe surub si apoi schimba-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 am si eu o intrebare.mi sa bulit crucea de la surubul ala de la rezervorul de lichid de frana si acum nu stiu cum sa desfac capacul fara sa distrug rezervorul.are cineva vreo idee? Pui o surubelnita pe el si ciocanesti usor cu un cioan in ea. Socul ala o sa il faca sa isi dea drumul. Apoi cu o dalta mica ii dai din lateral, pui si niste wd40 si iese Nu stiu cine ti l-a strans ala asa tare, probabil lumea are impresia ca acolo ii presiune dar de fapt tot ce face e sa tina lichidu in rezervor, si cu garnitura aia de cauciuc chiar nu trebuie strans tare ca sa nu iasa afara nimica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 noua jucarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Asa parca mai vii si tu de acasa. Sa ai noroc de ea Pitzi! Si la cat mai multe noroaie si urcari hard core iti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 noua jucarie... Da da! Chiar e faina jucaria! Am vazut si testat. Frumusica rau.....si merge impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 ms baieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 noua jucarie... Felicitari! E o scula faina. Si mie mi-a placut cum merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
localghost Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 3 pe una sau viroaga overloaded. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 3 pe una sau viroaga overloaded. He, he, sunt baietii tai? Sa-ti creasca mari si sanatosi Faina poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) Noua junincuta Editat August 4, 2010 de mezutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Noua junincuta Pfui, superba, e rasa Holstein? Sa o calaresti sanatos, astept sa va vad pe amandoi la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
localghost Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 He, he, sunt baietii tai?Sa-ti creasca mari si sanatosi Faina poza da, e aripa tanara a familiei. mersi pt urare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Noua junincuta Deci pana la urma tot la prima iubire ai revenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Noua junincuta Tare faina-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Noua junincuta te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 calare din nou. meseriasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Noua junincuta Frumoasa, ma bucur sa te stiu inapoi pe 2 roti! Sa ai noroc la ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Noua junincuta FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Noua junincuta felicitari sa o porti sanatos intre craci. sa imi dai nr tau de tel pe pm sa te sun sa faceam treaba aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Deci pana la urma tot la prima iubire ai revenit. Normal. Prima iubire nu se uita. All: multumesc . Sper sa dam o tura impreuna cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Noua junincuta Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 7, 2010 Autor Share Postat August 7, 2010 Noua junincuta s-o stapanesti sanatos!!!!abia astept sa o vad!!!!si bineinteles abia asept o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salu' E in posesia mea de 3 luni si ne intelegem tare bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maku Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 hop si eu cu my love..... ..ne vedem in trafic... .....poate si la cva iesiri dupa ce ma mai invat cu ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Salu'E in posesia mea de 3 luni si ne intelegem tare bine ce noroi ma ca tu ai pietris pana in fata curtii sigur ti-l murdaresti singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate