Hypperbone Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Concret, mi-aș dori sa atragem atentia atat autoritatilor, cat si participantilor la trafic că anumite reguli sunt încalcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Refuz, să mai trăiesc cu speranța, că maine nu voi victima unui t Eu nu sunt ungur, dar nici eu nu inteleg... Ce ai baut cand ai scris asta? CSF? N-ai CSF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 eu as inchide topicul Cristian1... dar popcorn si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 oare a refuzat sa mai traiasca sau se chinuie in continuare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 oare a refuzat sa mai traiasca sau se chinuie in continuare? Bravo, trecuse o juma de an! Mai caută tot din astea vechi şi împuţite, Limbimburg style! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 mie mi se pare destul de corect ceea ce vrei sa faci ,numai ca la noi legea este foarte permisiva cu cei ce incalca regulile de circulatie » Post actualizat in 18 Apr 2017 20:49asa ca iti dau dreptate Ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 29, 2017 Share Postat Aprilie 29, 2017 La nemti e ganz normal . Se trage din toate pozitiile . Sa vezi prin magazine sau locuri aglomerate ce e , pute de mori si tot nu se lasa , dau gaze pina incep tot ei sa fuga puhoi la aer . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate