maR1 Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 ce frumusete...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maR1 Postat Mai 14, 2004 Autor Share Postat Mai 14, 2004 inca una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 14, 2004 Share Postat Mai 14, 2004 Frumoasa.S-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacfute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 e super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 ce frumusete...!!! da ma, recunosc...e frumoasa foc ( in poze) , acuma tre sa te si dai la munte cu asa ceva nu in oras ca bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 e frumoasa dar nu e R1 sau ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maR1 Postat Mai 19, 2004 Autor Share Postat Mai 19, 2004 e frumoasa dar nu e R1 sau ma insel? nu,nu te inseli deloc...chiar este un R1...dar modificat ptr. teren... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 ))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 O fi comoda şaua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 da ma, recunosc...e frumoasa foc ( in poze) , acuma tre sa te si dai la munte cu asa ceva nu in oras ca bob marsh ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebastian Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 am vazut vineri prin orash 3 de astea mergeau in brigada . aratau frumos asa toate trei... felicitari pemtru el chiar daca enduro nu sunt favoritele mele... trebuie sa fie extraordinar sa ai motor si sa te plimbi asa cu prietenii... acum tot ce fac eu este sa tot astept si eu un motor ca tot visez de ani.... si miau spus parintii ca poate in toamna se combina la ceva.. as vrea o aprilia RS 250 sau 125... dar nu se stie . FELICITARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 Frumos KTM-ul, sa-l stapanesti sanatos! Nu stiu ce ti-as putea dori: asfalt uscat sau noroi si frunze moarte Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 26, 2004 Share Postat Mai 26, 2004 frumos motor, frumoasa casca.sa la portzi pe ambele cu placere.rasuceste handguard urile mai sus, ca nu mergi pe ea in picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate