Kongly Zbanghi Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Buna ziua Am nevoie de cineva din Bucuresti la care sa duc bateria ( moto ) pentru a o reincarca Fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Buna ziua Am nevoie de cineva din Bucuresti la care sa duc bateria ( moto ) pentru a o reincarca Fac cinste De luni incolo pot sa te ajut eu. Pana atunci sunt plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Diseara, dupa ora 19, Drumul Taberei, in zona Billa/Auchan. Am incarcator pulstronic. Daca esti interesat sau daca poti astepta pana diseara da-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Daca ai fi precizat o zona din Bucuresti care iti e la indemana ar fi fost mult mai simplu. In Sos. Chitilei te pot ajuta cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobydoru Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 (editat) In berceni te pot ajuta eu cu redresor. La orice ora, pana diseara e gata Editat Iulie 1, 2016 de bobydoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kongly Zbanghi Postat Iulie 1, 2016 Autor Share Postat Iulie 1, 2016 (editat) multumesc din suflet tuturor pentru suport si ajutor am rezolvat nu ma asteptam asa repede sa rezolv aveti grija de voi Asfalt Uscat!!!! rog un admin sa inchida topicul Editat Iulie 1, 2016 de Kongly Zbanghi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate