r00lex Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 Salutare,stie cineva o statie de ITP pt moto din imprejurimile Iasului(in afara de RAR Iasi si Madras),prin Pascani,Roman,Harlau daca a mai facut cineva sau daca nu prin Suceava,Bacau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 (editat) Salut, Google e prietenul tau.... nu e chiar asa greu, sa stii.. vezi aici: http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=iasi Sau, daca nu ai rabdare, mai este doar o firma in Iasi, pt moto-asta de mai jos. La fel, poti cauta si Jud Suceava, daca vrei. Nume societate: SC HELLA ROM ASTERI SRL (IS080) Adresă SITP: IASI, Aleea Nicolina nr: 82, C3, IASI Adresă sediu: IASI, Aleea Nicolina nr. 82, Cam. 1, jud. IASI Categoria: I Editat Iulie 15, 2016 de mathe adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r00lex Postat Iulie 15, 2016 Autor Share Postat Iulie 15, 2016 Multumesc de răspuns,găsisem si eu dar dupa ce am postat si sincer nu știam cum sa șterg postul..(nici acum nu știu btw) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Iulie 17, 2016 Share Postat Iulie 17, 2016 Ai sub pasarela nicolina, vizavi de fostul bazar inca o statie pentru itp la moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate