da_melk Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Ploua de rupe...... Acum 1 minut Unde ești de plouă? Eu sunt la Herculane ma îndrept către TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Unde ești de plouă? Eu sunt la Herculane ma îndrept către TA Glumea. Vezi si poza pe care a atasa-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da_melk Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Glumea. Vezi si poza pe care a atasa-o. Me stupid :-))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 23, 2016 Autor Share Postat Iulie 23, 2016 (editat) Tansfagarasanul in nori..... Editat Iulie 23, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Nu te mai saturi de Albota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 maine TA + TF , la ora 7.30 intalnirea la petromul de pe iuliu maniu ( inainte de intrarea la Metro chiar langa Mc Donalds ) , plecarea la ora 8 fix propunerea de traseu este asta mers normal ca sa ramanem cu plasticul in buzunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 23, 2016 Autor Share Postat Iulie 23, 2016 (editat) plecat la 7 intors la 18 780 km mers la limita...BUNULUI SIMT chiar pe retur de la faaras mers la modul plimbare ca nu mai aveam gaz daca vreti sa va bucurati de TA sau TF maxim 11 trebui sa fi iesit de pe ele altfel e balamuc m am intors pe DN1 albota fagaras codlea parau rece predeal buc de la azuga pana la iesirea din comarnic BARA LA BARA pe ambele sensuri "maine TA + TF , la ora 7.30 intalnirea la petromul de pe iuliu maniu ( inainte de intrarea la Metro chiar langa Mc Donalds ) , plecarea la ora 8 fix propunerea de traseu este asta mers normal ca sa ramanem cu plasticul in buzunare " PLECATI TARZIU PENTRU TA SI TF si daca sunteti mai multe moto o sa va fie greu Editat Iulie 23, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Eu am reusit performanța de a iesi din București ieri pe la 09.00 Vremea a fost super, am prins ploaie vreme de vreo 15 km dupa Obarstia Lotrului spre Alba Iulia. A ploua curat, cu soare si stropi suficient de rari cat sa nu se ridice apa de pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2016 Autor Share Postat Iulie 24, 2016 (editat) Editat Iulie 24, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate