CiprianB990ARS Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Salutare, am o problema la al meu Kawasaki ER5. Am observat aseara 2 pete, nu chiar mici, de benzina sub ea. Este vreun coleg binevoitor sa vina pana in Crangasi sa ma ajute sa depistez problema ? Nu pot face asta de unul singur fiindca nu am nici trusa de scule necesara, nici experienta. Poate de trusa fac rost, dar nu prea ma pricep la mecanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Probabil sa fie condens de pe furtune,sau daca ai facut plinul ochi a curs pe la supraplin. Undeva sub motor langa scarite este furtunul de supraplin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nolimi904 Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Mentin parerea colegului. Daca vrei eu am trusa de scule si detin cunostinte de baza in mecanica. Da'mi PM daca nu esti convins de unde iti picura benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiprianB990ARS Postat Iulie 23, 2016 Autor Share Postat Iulie 23, 2016 Multumesc colegilor care au raspuns, dar am rezolvat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Pai si de ce nu spui si ce avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 De ca sa spuna, data viitoare face si el un ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Daca colegu are scurgeri mari de benzina...venim.cu canistrele sa l ajutam ) ca doar suntem uoameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiprianB990ARS Postat Iulie 25, 2016 Autor Share Postat Iulie 25, 2016 Impropriu spus am rezolvat, doar l-am lasat in service. Benzina imi curgea pe la airbox, dat fiind faptul ca s-a blocat carburatorul din cauza unui gunoi, sau ceva de genul si a inceput sa dea benzina pe unde a apucat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate