Axa cu Scame Postat Mai 19, 2004 Autor Share Postat Mai 19, 2004 S-ar putea sa ajung pe la 7jumate-8 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 @bucs: schimba-ti avatarul, mi-ai ars ochii! esti urat! HAHA e mult prea piesa!!!! lasa-l!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 felicitari domnu` AXA frumos "tractoras" sa-l stapanesti sanatos si cat mai multi Km cu el fara probleme! sosele cat mai uscate! si zile insorite! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 @ Axa : Desi ti-am mai spus-o si pe SBZ, am sa repet : felicitari, sa stapanesti Guzganu' sanatos si sa ai parte de multi km fara probleme. Stiu ca-ti doreai de mult un enduroi si ma bucur ca ti-ai implinit dorinta! @bucs: schimba-ti avatarul, mi-ai ars ochii! esti urat! Esti invidios mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RockBike Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Felicitari, si drum uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Ma bucur foarte mult cand unul din noi isi indeplinese visul de a avea in sfarsit motorul dorit. Ma bucura si mai mult faptul ca multi prieteni posteaza felicitari si urari de bine posesorului - asa sa fim mereu cu totii! De la mine - sa nu ai niciodata accidente cu aceasta motocicleta si sa va intelegeti bine impreuna! Asfalt uscat! Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ferox Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 SI EU MA BUCUR CA AI LUAT UN ENDURO BINEINTELES SI VISUL MEU S-A IMPLINIT CU UN MOTOR PE CINSTE CA SI CEL DIN AVATAR @AXA TREBUIE SA TRAGEM O TURA DE ENDURO MESERIASA LA VARA CU RESTUL ENDUROMANIACILOR CA SI NOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 Felicitari Axa, s-o stapinesti sanatos si sa aveti parte de plimbari frumoase impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate