mk1gti Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 cum curat toba la o mobra hoinar ... a demontata cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 are surub in zona de evacuare - iti trebuie o tubulara lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Dacă e ca la Mobra gasesti tubulara T de 10 la rusi,în piață. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 După aia îi dai foc. Fără mișto. Ia ansamblul ăla de țevi și pune-l pe jar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 eu la ij ii pun 500ml benzina ea,data jos de pa capra,logic,apoi ii dau foc.dupa o mica explozie cade toata calamina din ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mk1gti Postat Iulie 31, 2016 Autor Share Postat Iulie 31, 2016 (editat) multumesc am rezolvat ...... am desfacuto am dat foc si am batut si sa curatzat cat de cat Editat Iulie 31, 2016 de mk1gti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mk1gti Postat Aprilie 18, 2017 Autor Share Postat Aprilie 18, 2017 (editat) Pentru cine vrea sa faca asa ceva pun cateva poze sa stie ce are de facut Editat Aprilie 18, 2017 de mk1gti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 Pentru cine vrea sa faca asa ceva pun cateva poze sa stie ce are de facut Pentru extragerea amortizorului exista in trusa o scula dedicata, nu clestele de sudura. Sa nu strici filetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mk1gti Postat Aprilie 19, 2017 Autor Share Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Filetul deja era muci am desfacut o toba mai nasoala inainte ca sa vad cum sa le salvez pe cele bune .multumesc pentru sfat Editat Aprilie 19, 2017 de mk1gti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate