ianachim Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 plecare la 7 dimineata mers nu lalaiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Ai renuntat la lepsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 30, 2016 Autor Share Postat Iulie 30, 2016 (editat) da man la 16.30 trebuie sa fiu in bucuresti Editat Iulie 30, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Daca si duminica ma trezesc cu ceasul....bag tubulara in ea de piulita. Plec si eu la 9 juma din petrom miorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Ian, incerc sa ajung si eu la 7 si mai vedem pe drum ce si cum. Miorita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 30, 2016 Autor Share Postat Iulie 30, 2016 Ian, incerc sa ajung si eu la 7 si mai vedem pe drum ce si cum. Miorita? miorita 7.00 » Post actualizat in 31 Jul 2016 04:08 eu in 2 min plec de la miorita ca am fost sa alimentez la petrom la pod merg pr DN1 » Post actualizat in 31 Jul 2016 13:29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Nenea Ianachim, ne spui si noua in ce conditii se prezinta Cheia? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Eu sunt interesata de Siriu. A fost liber la prima ora? Planific o tura matinala ca de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 Nenea Ianachim, ne spui si noua in ce conditii se prezinta Cheia? Merci! Din pct meu de vedere endurotouring e practicabila cand vrei si tu sa te lasi pe o curba ori e groapa ori nisip ori balega sunt pasaje rupte si in valuri sunt pasaje ok insa cand sa te bucuri de drum iti sare ghidonul sa iesi asa la plimbare merge daca nu ai altceva mai bun insa sa iesi special sa te dai pe CHEIA NU o sa pun un filmulet de duminica » Post actualizat in 04 Aug 2016 21:56 cheia...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Nenea Ianachim, ne spui si noua in ce conditii se prezinta Cheia? Merci! Daca stii unde sunt gropile si zonele naspa a.i. sa ocolesti sau sa o lasi mai moale, merge cu un sport/enduro-touring. Eu sunt interesata de Siriu. A fost liber la prima ora? Planific o tura matinala ca de duminica Siriu e mereu liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 Eu sunt interesata de Siriu. A fost liber la prima ora? Planific o tura matinala ca de duminica Datorita unui senzor ABS la motorul lui ssprivat care a iesit la vanatoare de pochemoni a trebuit sa SARIM siriul... cand vrei sa ajungi pe el sambata sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Duminica dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Cine a plecat dupa pochemoni, senzorul sau ssprivat? Weekendul asta poate nu se mai strica nimic si nimerim si locul de plecare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 5, 2016 Autor Share Postat August 5, 2016 Cine a plecat dupa pochemoni, senzorul sau ssprivat? Weekendul asta poate nu se mai strica nimic si nimerim si locul de plecare! sambata conservar duminica pistolar pana la 11.30-12.00 in targoviste iar dupa ma tenteaza sa o iau spre munte cu moto direct din poligon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate