Chifor Cosmin Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Salutare tuturor! Acesta e primul meu post aici,desi citesc de ceva timp forumul cautand informatii utile. Am prins microbul ,,2 roti,, pe un scooter cu care am facut aproximativ 15000km (naveta casa/munca prin oras). Planuiesc ceva mai mare in maxim 2 ani,sunt cu capul pe umeri asa ca incerc sa o iau treptat,sa ma acomodez cu viteza/reactii/schimbat viteze. Momentan ma face sa zambesc la fiecare iesire o mica Gilera SMT . Jucaria mea actuala: Gilera SMT : 50 cc motor derbi euro 3. 5200km (in 6 luni) Modificari: Esapament Conti BlackStreet V7 (puturos sub 8000rpm apoi se dezlantuie ) Cutie de aer preparata Jiglor principal carburator(dellorto 17,5) mai mare. Pinion transmisie 13 dinti. Retrovizoare noi. Probleme pana acum: Bujie/antiparazit schimbate. Bec far ars/schimbat. Placute frana fata complet terminate/disc zgariat(ciudat la doar 5000km)/schimbate. Consum: 3,5/4l la drum intins 4,5/5l in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Salut Bine ai venit.Faina jucaria. cred ca e destul de distractiv prin oras cu ea. De ce peste doi ani ceva mai mare? Cati ani ai acum? daca ai varsta, nu te mai complica , si da direct de A. Se gasesc jucarii destule pentru incepatori. Cumpatat si calculat sa fi. Eu sunt incepator si mi-am luat tractoras Tine de tine ce si cum faci. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chifor Cosmin Postat August 6, 2016 Autor Share Postat August 6, 2016 (editat) Salut Nu e varsta o problema (avem aceiasi ani)dar am alte prioritati+lipsa de timp pentru A,sper totusi ca sezonul viitor sa ma prinda pe ceva mai mare. Frumos tractorasul! pe la 50 de ani ma vad si eu pe un Night Rod Profit de contul pe forum si pun si eu cateva intrebaride incepator: De ce pe un picior(telescop sau cum se numeste) de la furca am tot timpul un inel de ulei/vazelina pe care se prinde praful? banuiesc ca nu e normal din moment ce doar pe unul apare chestia asta. Am impresia ca dupa aproximativ 1000km lantul se tot slabeste, e normal? La turatii/viteze mari, in a 3/a 4-a(peste 10000rpm), cand motorul e fierbinte(si atunci uneori) si bruschez acceleratia imi patineaza putin ambreiajul,un set de arcuri de ambreiaj,mai tari ar rezolva problema? Nu stiu daca intreb unde trebuie(deh peste 10000rpm 2T)sper sa nu deranjez pe nimeni pe aici... ps:Tocmai mi-a sosit uleiul pentru schimb si o amenda parcare pe trotuar Editat August 6, 2016 de Chifor Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Salut. sunt incepator, dar tot ma prind : din ce spui, trebuie servisata furca fata-semeringuri, praf si ulei. De lant, nu ma pronunt-nu stiu, si am cardan . la fel si de restul. Curios, unde ai luat amenda pentru parcare pe trotuar? era semn clar ca nu ai voie pe trotuar? legea inca permite sa parchezi, daca ramane culoar de 1 m pentru pietoni. erai longitudinal sau transversal pe trotuar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 (editat) Jermanica, cred ... in prima poza pare scris ceva in hitleriana pe cladirea aia. Editat August 8, 2016 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chifor Cosmin Postat August 8, 2016 Autor Share Postat August 8, 2016 ,,hitleriana,, In Paris,36 euro,nu blocam si nu incurcam pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Cum naiba, ca am vazut sute de motociclete/maxiscutere parcate pe trotuar in Paris, legate de copaci, cosuri de gunoi, stilpi pentru semnele de circulatie, etc. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chifor Cosmin Postat August 9, 2016 Autor Share Postat August 9, 2016 Nici eu nu ma asteptam,e prima amenda de parcare la moto.Am vazut des fluturasi/instintarea pusa pe motociclete parcate aiurea,am vazut chiar ridicate, dar gandeam ca sunt sanse mici sa mi-se intample mie. Am gresit,platesc ,asta este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chifor Cosmin Postat Octombrie 21, 2017 Autor Share Postat Octombrie 21, 2017 Salutare! Imi puteti recomanda o pereche se pantaloni de ploaie subtiri/usori care sa reziste la un drum de o ora,doua. Am incercat pantaloni grosi,impermeabili de la Dainese si Sace dar imi par foarte grei si incomozi tinand cont ca cobor de mai multe ori de pe moto in drumul meu. Momentan folosesc modelul ce se trage peste pantalonii normali dar nu am gasit inca perechea prin care sa nu intre apa la imbinaturile materialului(intre picioare). Jucaria mea inca functioneaza ok, are aproximativ 23.000 km. Un filmulet cu ea in actiune : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate