Sari la conținut

Chifor Cosmin

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Chifor Cosmin

  1. Priza Usb +tot timpul am o baterie externa sanatoasa(10000mA) in rucsac,asta pentru siguranta. Totusi apare o problema vara,Waze pornit,telefonul pus la incarcat dar nu incarca fiindca ,,device is too hot,, sau ceva de genul. Nu e o problema cu telefonul,cel dinainte facand la fel. .
  2. Salutare,am devenit si eu purtator de Shark,mai exact modelul Skwal Black.S Prima casca livrata a sosit cu bateriile defecte (problema des intalnita la modelul asta)dar a fost schimbata dupa 15 minute de teste la reprezntanta. Pro si contra la casca asta comparativ cu casca anterioara Givi X08 (aceiasi bani dar gama diferita modular vs fullface) -folosita pe distante scurte in oras e clar incomoda fata de una modulara.(ma asteptam la asta) -calitatea interiorului e sub cea de la Givi -negru mat se zgarie foarte usor +mai usoara ++pinlock/antiaburire,nu resesti sa aburesti viziera indiferent ce ai face! +viziera pentru soare desi pare destul de inchisa la culoare iti permite sa conduci in conditii de luminozitate scazuta (seara/dimineata) +zgomot din exterior mult redus fata de casca anterioara (la maxim 100km/h, atat pot eu) +++ sistemul de leduri ce te face mult mai vizibil pe sosea,foarte util in cazul meu (conduc dimineata cand e inca intuneric si seara cand se intuneca in trafic extrem de aglomerat,50% din timp intre benzile de circulatie) Sper ca parerile mele sa fie utile unui viitor purtator de Shark Skwal! Asfalt uscat!
  3. Salutare! Imi puteti recomanda o pereche se pantaloni de ploaie subtiri/usori care sa reziste la un drum de o ora,doua. Am incercat pantaloni grosi,impermeabili de la Dainese si Sace dar imi par foarte grei si incomozi tinand cont ca cobor de mai multe ori de pe moto in drumul meu. Momentan folosesc modelul ce se trage peste pantalonii normali dar nu am gasit inca perechea prin care sa nu intre apa la imbinaturile materialului(intre picioare). Jucaria mea inca functioneaza ok, are aproximativ 23.000 km. Un filmulet cu ea in actiune :
  4. Nici eu nu ma asteptam,e prima amenda de parcare la moto.Am vazut des fluturasi/instintarea pusa pe motociclete parcate aiurea,am vazut chiar ridicate, dar gandeam ca sunt sanse mici sa mi-se intample mie. Am gresit,platesc ,asta este.
  5. ,,hitleriana,, In Paris,36 euro,nu blocam si nu incurcam pe nimeni.
  6. Salut Nu e varsta o problema (avem aceiasi ani)dar am alte prioritati+lipsa de timp pentru A,sper totusi ca sezonul viitor sa ma prinda pe ceva mai mare. Frumos tractorasul! pe la 50 de ani ma vad si eu pe un Night Rod Profit de contul pe forum si pun si eu cateva intrebaride incepator: De ce pe un picior(telescop sau cum se numeste) de la furca am tot timpul un inel de ulei/vazelina pe care se prinde praful? banuiesc ca nu e normal din moment ce doar pe unul apare chestia asta. Am impresia ca dupa aproximativ 1000km lantul se tot slabeste, e normal? La turatii/viteze mari, in a 3/a 4-a(peste 10000rpm), cand motorul e fierbinte(si atunci uneori) si bruschez acceleratia imi patineaza putin ambreiajul,un set de arcuri de ambreiaj,mai tari ar rezolva problema? Nu stiu daca intreb unde trebuie(deh peste 10000rpm 2T)sper sa nu deranjez pe nimeni pe aici... ps:Tocmai mi-a sosit uleiul pentru schimb si o amenda parcare pe trotuar
  7. Salutare tuturor! Acesta e primul meu post aici,desi citesc de ceva timp forumul cautand informatii utile. Am prins microbul ,,2 roti,, pe un scooter cu care am facut aproximativ 15000km (naveta casa/munca prin oras). Planuiesc ceva mai mare in maxim 2 ani,sunt cu capul pe umeri asa ca incerc sa o iau treptat,sa ma acomodez cu viteza/reactii/schimbat viteze. Momentan ma face sa zambesc la fiecare iesire o mica Gilera SMT . Jucaria mea actuala: Gilera SMT : 50 cc motor derbi euro 3. 5200km (in 6 luni) Modificari: Esapament Conti BlackStreet V7 (puturos sub 8000rpm apoi se dezlantuie ) Cutie de aer preparata Jiglor principal carburator(dellorto 17,5) mai mare. Pinion transmisie 13 dinti. Retrovizoare noi. Probleme pana acum: Bujie/antiparazit schimbate. Bec far ars/schimbat. Placute frana fata complet terminate/disc zgariat(ciudat la doar 5000km)/schimbate. Consum: 3,5/4l la drum intins 4,5/5l in oras.
×
×
  • Creează nouă...