MaxOffroad Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 (editat) In weekendul 29-31 iulie 2016 a avut loc intalnirea grupului posesorilor de Honda Varadero din Romania. Locatia a fost una deosebita, Oncesti, jud. Maramures.Au participat colegi din multe zone ale tarii. Aproximatix 16-18 de motoare S-a lasat cu ture faine, vizitarea unor obiective (Cascada Cailor, Manastirea Barsana, Cimitirul Vesel, Sapanta etc...) din Maramures, mese excelente, socializare si distractie. Deja ne gandim la urmatoarea intalnire. Adunarea s-a facut pe grupul Varadero Romania deschis pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/665085093536397/ Editat August 7, 2016 de MaxOffroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 Cam zgarciti cu pozele anul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Frumos, dar parca vrem mai multe poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxOffroad Postat August 8, 2016 Autor Share Postat August 8, 2016 Sunt poze dar e greu de incarcat multe bucata cu bucata. Selectam si revin si cu alte poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 felicitari colegilor! majoritatea oameni seriosi cu 3 cifre la greutate ...acolo ma incadram si eu in grup.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 (editat) felicitari colegilor! majoritatea oameni seriosi cu 3 cifre la greutate ...acolo ma incadram si eu in grup.... greutatea cu tot cu motor, nu? glumesc Parca as merge si eu pe coclaurile alea, cu toate ca-s la 1h distanta de unde locuiesc. Editat August 8, 2016 de Marc87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Am plecat cu 85kg in concediu si m-am intors cu 89.. O fi de la Maramu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 Am plecat cu 85kg in concediu si m-am intors cu 89.. O fi de la Maramu' ritmul e bun! no inca un pic si ajungi si tu la tri cifre! ....ca orice om serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 (editat) Inca cateva poze ca tot zicea cineva ca's putine Si la sfarsit inapoi spre casa . Sa ne vedem cu bine ! Editat August 12, 2016 de Alin G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate