XaeL Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 prietene, cauta odata pe GOOGLE scoli moto Craiova, du-te la aia si intreaba-i tot ce vrei tu despre scoala si examen. Gratis. Ce e atat de greu? https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=scoala%20moto%20craiova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Flo Postat August 10, 2016 Autor Share Postat August 10, 2016 am fost inainte sa intru aici. doar ca nu am gasit instructorul acolo iar cine se ocupa de birocratie nu mi.a spus nimic ca nu stie. asta sa intamplat la 2 scoli acelasi lucru. se uitau si gandeau "ce dracu are asta de ma intreaba asta" foarte sictiritori si nervosi. am plecat dezamagit si scarbit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Nu au știut sa iti spuna nici macar cat costa si cate ore faci in banii aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 (editat) cand ai vazut ca aia/alea sunt prafalaõ nu puteai sa ceri numarul instructorului, sau al cuiva care stie? Editat August 10, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Flo Postat August 10, 2016 Autor Share Postat August 10, 2016 o sa mai merg intr-o zii sa vad ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Țepeș Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Da..te inteleg ce spui. nu stiu cate ore ti-ai permis sa faci suplimentar dar aici e 50lei ora so...nu-mi permit p.s chiar nu e nimeni din Craiova pe aici ? ! Nici de inchiriat nu gasesc ? wtf ce oras.. Salut, eu chiar acum fac scoala si sunt din Craiova. Daca vrei ceva informatii te pot ajuta (cel putin legat de cea la care fac eu, la altii nu stiu cum e). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Flo Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 Salut, eu chiar acum fac scoala si sunt din Craiova. Daca vrei ceva informatii te pot ajuta (cel putin legat de cea la care fac eu, la altii nu stiu cum e). sigur ! da-mi nr tau si ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Țepeș Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 sigur ! da-mi nr tau si ne vedem Ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate