Sari la conținut

Țepeș

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    CBR 600 F4i

Țepeș's Achievements

  1. Salut, sper ca postez unde trebuie, dacă nu as aprecia indrumari spre unde ar trebui sa întreb. Caut un garaj sau parcare subterana să parchez mobra când s-o strica vremea, zona Muncii / Sect 3 sau imprejurimi. Sunt dispus și la zone mai îndepărtate atâta timp cât e adăpost ca lumea, dacă aveți vreo sugestie, vă rog. Mulțumesc
  2. Urata moarte a avut baiatul asta. In caz ca mai avea cineva dubii, cred ca un lucru e clar: cu motocicleta pe drumurile publice NU E DE JOACA. Poate ma insel dar la cum arata urmarile accidentului e foarte probabil ca omu avea viteza mult prea mare. Am vazut si eu destule accidente moto, la o viteza cat de cat omeneasca e imposibil sa te faci si pe tine si ce mai lovesti praf in asemenea hal. Mergeti fratilor pe circuit daca vreti sa va puneti mintea cu motorul... Daca ai incercat sa faci o gluma (sau mai multe), nu prea ti-a iesit. Numai bine.
  3. http://www.gds.ro/Local/Dolj/2018-04-03/craiova-accident-pe-centura-de-nord-2/
  4. Salut. Am fost eu sambata pe acolo - pana sus la Pasul Urdele. E ok dar atentie la primele curbe dupa Novaci ca e una in care s-a adunat ceva pietris si cam fug bucile. Spor si asfalt uscat.
  5. Ok... a pornit cu curent de la mașină la prima cheie. Urmează sa investighez.
  6. Atunci nu am ramas in drum, cum ziceam a pornit dupa ce a stat 5 minute, am crezut ca a fost vreo intamplare ciudata si atat (cred ca s-au mai vazut cazuri). Sincer la una cu 20.000 in bord si care arata ca noua nu m-as fi asteptat sa ma lase pur si simplu in drum. Poate am fost neglijent. Asta e, cand ai 1000 km facuti cu o aratare de-asta se mai intampla si sa te inseli. Eu as fi vrut sa fac ceva ca sa descopar problema, intrebarea era ce. Cam asta era ideea in care postasem aici. Nu e nicio suparare.
  7. As duce-o dacă as putea sa plec de la dracu în praznic unde sunt acum. » Post actualizat in 29 Sep 2016 23:24 Și nu te supăra, dacă tu ai habar poate ai vreo sugestie ce as putea sa fac. Dacă nu mai bine te abții. Comentarii din astea cu "du-o la service" nu prea ajuta cu nimic. Mai ales ca cred ca am scris destul de clar ca nu mai pornește. PS As ruga un moderator sa îmi unească postul cu cel anterior dacă se poate, nu mai am cum sa îl editez.
  8. Aceeași poveste iar... stau de 20 min pe lângă ea și nu vrea sa o ia. Cred ca am dat la automat de vreo 30 de ori.
  9. A inceput ca o curiozitate de-a mea, de cativa ani mi se parea interesant de incercat. Apoi am citit cum descriau altii senzatia, si ca atunci cand te dai jos esti mai zen ca un calugar budist pe varf de munte, s-au mai intamplat diverse lucruri si m-am hotarat intr-o zi sa merg sa ma inscriu la scoala. Dupa ce am terminat-o si am inceput sa merg pe bune mi-am dat seama ca au perfecta dreptate. Mai e si faptul ca tancii aia mici te privesc cu ochii cat cepele si fac cu mana. You can't beat that shit.
  10. Aseara la benzinarie am patit urmatoarea faza: alimentez (plin facut), merg sa platesc, cand vin si ma urc pe ea si-i dau pornire, pauza. S-a invartit electromotorul o data, mi-a clipit bordul (stins), apoi s-a aprins ca si cum i-as fi pus contactul din nou. Trip urile si ceasul s-au resetat la 0. I-am dat de buton iar, se auzea invartind si nimic. Aceeasi poveste, bord stins, aprins iar ca la contact. Am mai incercat o data apoi m-am lasat pagubas si am inceput sa caut pe net ce dracu ar putea sa aiba. Am stat 3-4 min pe langa ea, i-am verificat diverse, apoi ii pun contact, ascult cum amorseaza pompa, dau de buton si porneste. Wtf?
  11. Din ce vad eu cred ca singura metoda e sa te iei dupa ei in trafic, ii urmaresti pana opresc si le faci un tackle ca la rugby.
  12. Salut. Cine si cu ce se mai ocupa pe aici? M-as baga si eu la o tura. Azi dupa 6 vreau sa ma duc pana spre Calafat - Cetate.
  13. Pentru inceput am luat una Oxford cu 119 ron. Deocamdata sunt multumit, falfaie un pic cam tare la vant dar atat.
  14. Salutare. Ce huse mai recomandati zilele astea? M-ar interesa pentru una sport de 600 (CBR 600 F4i). Ca idee probabil pe termen scurt si mediu moto va sta intr-o benzinarie.
  15. Sper sa nu fi inteles eu gresit dar daca evacuarea e omologata (are semnul E pe ea) si are silencer-ul pus nu ar trebui sa fie probleme la RAR, nu? Corect?
×
×
  • Creează nouă...