Atti the Hun Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Salutare, O intrebare scurta si la obiect, este normal ca dupa ce se incalzeste motorul la relanti sa se auda un zgomot parca de la lantul de distributie insa in momentul cand accelerezi cat de putin sa dispara complet ? Nu este un sunet strident insa vreau sa stiu daca este o problema sau incepe sa devina o problema gen intinzatorul de lant incepe sa cedeze sau e nevoie de ajustare supape sau ma rog.... Motorul in cauza este o Honda SIlverwing 600 , 64.000km, an 2001. Ulei proaspat schimbat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Posibil distributia,are ceva km,dar prima data trebuie indentificata corect sursa de zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat August 9, 2016 Autor Share Postat August 9, 2016 Uitandu-ma la mai multe video-uri cu SW am observat ca asta este un sunet specific. intre 1:45 si 1:51 se aude acea bataie mica despre care vorbeam. Mie mi se pare in regula ,voua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 exact la fel se aude si a mea. are "48000" km, din care vreo 20000 i-am facut eu. inca de la inceput avea bataia aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat August 10, 2016 Autor Share Postat August 10, 2016 Problema era uleiul. Eu am vrut sa curat motorul facand niste schimburi dese si am ales sa folosesc ulei de masina. Acuma cand am pus ulei de moto, nu se mai aude acel zornait asa "tare". Mersi de ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate