crazvy Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 pe E60 intre Hoghiz si Rupea se face dreapta catre Racos in Racos exista indicator pe drumul principal, se face stinga imagini de pe drum (eu am venit din partea opusa, dinspre Baraolt ) ulmul de 300 de ani din zona Capeni si cariera: lacul de smarald coloanele de bazalt canionul rosu peisaj "selenar" PS: da, majoritatea imaginilor sint prelucrate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin07 Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Foarte tare! Ce ma oftic ca nu știam de locul asta. Acum doua zile ce am trecut cu Strom-ul pe la cetatea Rupea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 mda, nu e prea mediatizat locul luna viitoare va fi un maraton de popularizare http://goruntrail.ro filmarile cu drona postate pe site sint fascinante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Mai exista si Castelul Sükösd-Bethlen in centrul Racosului. Se gaseste pe google maps sub numele de Cetatea Bethlen. Este in grija unei doamne de etnie maghiara de acolo din comuna. Este foarte de treaba si face si pe ghidul turistic. Daca este inchis, intrebati de dumneaei. O sa lase treaba de acasa si o sa vina sa va insoteasca sa vizitati castelul. Cand cobori inapoi spre localitate de la vulcan, intalniti pe drum si un izvor cu apa rece, foarte buna. Mi-a placut mult in satucul acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate