Sari la conținut

costin07

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Suzuki V-Strom / Yamaha MT-07

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki KLX250S / Husqvarna SMR 125

Vizitatori Recenți Profil

472 citiri profil

costin07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu de drumurile lăturalnice zic, pentru off road ceva de 250cc e cel mai potrivit. Vara trecută am nimerit pe un dj undeva intre Sighișoara și Făgăraș, drumul din asfalt spart si rupt s-a transformat treptat în drum de țară. Pentru drumuri de genul e ok suspensia de V Strom si de transalp. Deși drumul era rupt mergeam liniștit cu peste 60 la oră.
  2. Știu ce zici, am văzut pe YouTube tot felul de încercări. Nu știu cât de bine ar ieși din aluminiu, la klx aveam de la sw motech & a încasat niste bolovani de aveam impresia că rămân acolo în vârf de munte să admir peisajul.
  3. Salut, Nu știu de ce mi se tot dezactivează subscribe-ul la topicul meu. Momentan mai nimic nou la Strom, i-am făcut revizia, de data asta am pus Yacco MVX1000 10w50. Motul 5100 10w40 nu m-a impresionat cu nimic, în comparație cu repsol motorider 10w40 de l-am pus și folosit 4000 de km pot sa zic ca este mai slab motul. Indiferent de temperatura cutia de viteze schimba mult mai bine cu uleiul repsol in comparatie cu uleiul motul. Cu Yacco am acum cam 2.000 de km si se comporta remarcabil by far the best out of them. Consum de ulei nu am avut deloc cu repsol/yacco. Cu motul 5100 a trebuit sa completez dupa 4000 km. O sa folosesc si la revizia următoare tot Yacco. La strom ma tot uit de un scut motor la un preț decent si sau cutii laterale pentru plimbări mai lungi. & legat de zgomotul evacuării în clip motocicleta este în parcarea subterana. La mers normal cu dbkiller pus e ok și după 430 km de mers aproape fără oprire. Acum depinde și de om, daca vreau liniste deplina ma gandesc ca mai bine e cu masina.
  4. Din toate eu as alege intre V strom si transalp. Versys si TDM sunt motociclete bune insa sunt de șosea buna, transalp și v strom sunt de Romania.
  5. Strom-ul te face poet și fericit că te poate duce in siguranță oriunde și oricând . La întoarcere pe traseul Făgăraș - Sinaia am mers pe întuneric și ne-am bucurat enorm de farurile generoase ale motocicletei. » Post actualizat in 27 Aug 2016 14:44 Astăzi Strom-ul a împlinit 10.000 de km de când e la noi, și i-a împlinit fix pe unde ne plimbă cel mai des.
  6. Foarte tare! Ce ma oftic ca nu știam de locul asta. Acum doua zile ce am trecut cu Strom-ul pe la cetatea Rupea.
  7. Mai să zici omului ca de banii aia își lua "merțan" Bo$$ e treaba fiecăruia ce face cu banii. Omul a vrut să își facă bucuria de a lua ceva nou cu 0 km la cutie.
  8. Arată super bine pe alb. Să faci rodajul cum trebuie, prima mie de km mai mult extraurban.
  9. Să o stăpânești sănătos! Ai luat jucăria perfectă de oraș și nu numai. Bagă mai multe poze și detalii. Are parbriz reglabil și oglinzi electrice? Compartimentul huge de sub șea este iluminat?
  10. Thx! Cochetam cu ideea de câteva luni bune. Am avut mare noroc cu soția! Ea mi-a arătat anunțul cu jucăria. Se aude criminal in sarcină, la mers lejer abia se aude.
  11. Zilele trecute am montat noua jucărie a motocicletei. Yoshimura GP Evo VS
  12. costin07

    suzuki tu250x

    Frumoasă motocicletă! Felicitări pentru modul în care o bibilești. Astfel de motociclete rămân mereu la suflet.
  13. Încep să apară poze frumoase și cu noile motociclete. "Noile" ) Astăzi am schimbat și filtrul de ulei la v strom (desigur și uleiul). Cum am luat motocicleta i-am pus repsol motorider 10w40, însă nu am schimbat și filtrul de ulei având în vedere ca în carte este recomandat sa fie schimbat la 18.000 de km ..de atunci am făcut 4.100km. Au ieșit 2.7 L de repsol motorider 10w40 și au intrat apoi 2.7L de motul 5100 10w40 (să văd și eu de ce este așa de lăudat).
  14. Mulțumim mult! Sunt foarte mulțumit de motocicletă. Până acum din păcate am făcut doar 1000km cu ea însă deja pot spune că este cea mai bună alegere pe care o puteam face. Asfalt uscat! » Post actualizat in 09 Apr 2016 19:35 Astăzi motocicleta a mai primit un upgrade: crashbar Givi. Urmează și o revizie mai amănunțită: ulei, filtru aer, filtru ulei, bujii ngk iridium, antigel și lichid de frână.
×
×
  • Creează nouă...