Valentino Vali Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 va salut.am nevoie de ajutorul vostru.din anumite motive nu pot aduce eu motoreta din golesti pana in focsani zona sud.nu am bani ca o aduceam pe platforma.cine ma poate ajuta zilele astea pt ca nu vreau sa o gasesc bucati.de preferat in data de 17 august.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Fi mai explicit,ca nu se intelege nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 aaaaaa like he said ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SteFF. Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Baiatul are nevoie de transport pt mobra dar nu are bani de platforma. Cred ca asta vrea sa spuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Ori ai baut si tu o bere,ca baietii ori nu ai permis.cam asta se intelege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 va salut.am nevoie de ajutorul vostru.din anumite motive nu pot aduce eu motoreta din golesti pana in focsani zona sud.nu am bani ca o aduceam pe platforma.cine ma poate ajuta zilele astea pt ca nu vreau sa o gasesc bucati.de preferat in data de 17 august.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Ori ai baut si tu o bere,ca baietii ori nu ai permis.cam asta se intelege. crezi ca e asa de matolit ca nu se trezeste pana maine ??? scrie de preferat 17 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Fi mai explicit,ca nu se intelege nimic. ezact.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Vali Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 (editat) am nevoie de un poesor de permis categoria A.daca ma poate ajuta cineva.am cumparat-o are itp asigurare dar nu am permis.vreau sa o aduc acasa. Editat August 16, 2016 de Valentino Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Ce Mobra e ? Bagă 300 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Daca nu gasesti sofer poti incerca cu o firma de curierat gen nemocurier.eu am adus o motoreta de la arad pina la bucuresti si a fost vreo 4 milioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 La ce informatii a dat, cred ca este ceva de genul "riscati-va voi pana la Focsani ca daca este defecta sau o urmareste cineva, eu nu cunosc, nu ma bag". Sa intelegem ca nu ai nici prieteni prin Focsani care sa vina cu tine sa o aduca ei, ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Vali Postat August 17, 2016 Autor Share Postat August 17, 2016 nu baieti,nu cunosc pe nimeni care a ma ajute.am toate actele mtorului valabile,astept conractul de vanzare cumparare de la cel de la care am cumparat-o impreuna cu fiscal.nu am permis de conducere din cauza asta nu o pot aduce eu pe roti.am apelat la voi crezand ca ma poate ajuta cineva dar daca nu se poate asta e.0764685475 e nr meu pe 17 august pana in ora 3-4 dupa amiaa daca vrea cineva sa ma ajute » Post actualizat in 17 Aug 2016 11:47multumesc de ajutor.mii de multumiri inca o data,se pare ca mai sunt si oameni simpli care ajuta neconditionat.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate