Sari la conținut

SteFF.

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

SteFF.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SteFF.

    B 125 WLD

    Pe InfoTrafic, grupul ala de facebook, era scris de un motociclist
  2. SteFF.

    B 125 WLD

    Pe toti ne-ar bucura, insa vestile nu sunt prea schimbate. Este tinut in viata de aparate. Am citit ieri, dar nu am apucat sa postez.
  3. https://www.facebook.com/mirel.pinteapredescu/videos/573263189532606/
  4. SteFF.

    Liceuri

    Ia-l tu cu frumosul. Generatiile astea care fumeaza in baie inca din clasa a 6-a nu mai merita tratate altfel. Oricum, cu cele mai mici ocazii baetii astia fara floace ne injura fara sa facem nimic. Si nu, nu generatia mea i-a invatat, mi-a fost rusine sa zic "da-te dracu" pana prin clasa a 8-a, de restul nu mai zic. Ori ii abordezi pe limba lor, ori vorbesti degeaba. Tu alegi.
  5. SteFF.

    Liceuri

    Koae ai 13 ani, daca ii ai si pe aia. Stai in banca ta. La 13 ani imi faceam emotii pentru Evaluarea Nationala, nu ca intr-a 10-a o sa am A1. "Pustii nu sunt prosti, pot lua decizii" - crezi tu.. am 18 ani si abia ma vad pe mine capabil de a lua o decizie superba. Si daca era cum zici tu, probabil nu alegeai A1 la 16 ani...
  6. Baiatul are nevoie de transport pt mobra dar nu are bani de platforma. Cred ca asta vrea sa spuna.
  7. Ai dreptate, de asemenea multe argumente sunt corecte (ma refer la ale voastre), dar ce-si mai au rostul acum? Oricum cele doua parti vor veni cu contraargumente infinite. E o discutie degeaba, hai doar sa invatam de aici, sa dam un RIP si sa ne vedem de-ale noastre. El nu mai are ce invata.
  8. Toti spuneti ca "daca avea permis stia legislatia". Nu. Nu am permis, si mai am pana o sa-l am, dar stiu legislatia cap-coada de vreo 2 ani (a se citi de pe la 15-16 ani). Nu, nu conduc pe drumuri publice. Dar asta nu inseamna ca daca nu am permis si nici scoala nu stiu legislatia. Daca baiatul avea A1... tot mort era, familia lui tot in suferinta era, soferul tot dosar penal avea... doar ca erati voi impacati cu gandul ( asta schimba totul, asa este ). Prea mult tam tam pentru un accident tipic (soferul intoarce fara sa se asigure) doar ca se adauga lipsa permisului (si vai doamne, automat si a legislatiei, cunoasterii semnificatiei indicatoarelor, etc.). Scoala te invata doar sa iei traseul, nu te pregateste pentru drumurile publice pline de bizoni. RIP
  9. Si tocmai aseara ma miram, in dus, ca nu am vazut niciun topic la accidente in weekendul asta. Da, aici am ajuns, sa ma mir in zilele in care NU sunt accidente. RIP.
  10. Intreaba mecanicul expert care iti va face mana de lucru, banuiesc ca stie.
  11. SteFF.

    Accident Progresul

    Si altii parca ar renunta la gandul de a se mai apuca... asta e daca nu luam atitudine. Stam si zicem RIP pe forum si... atat. RIP.
  12. SteFF.

    Mortal Milcoiu

    Pacat ca uneori nici atentia ta sporita nu te ajuta... astea sunt riscurile cand esti propria carcasa...
  13. SteFF.

    Mortal Milcoiu

    Baga-mi-as (cuvant urat) in mortii lor de inconstienti. Oi fi eu nebun, bilute, dar ma enervez ca dracu cand vad ca moare unu din cauza unui dobitoc de genul. Condoleante.
  14. Iti zic eu ca el s-a luat de tine pentru ca ai acuzat motociclistul care circula perfect legal pe acolo. Spunea cineva de 50 km/h. Nu, pe acolo esti norocos daca avansezi 15 metri/minut la ora de varf, e de nedescris traficul in zona aia dupa ora 15.
  15. Sunt doar doua benzi pe sens, din cate stiu legea permite rularea pe linia de tramvai atat timp cat nu il incurci. Poate am inteles eu gresit, dar asa stiu.
×
×
  • Creează nouă...