Radu Lepădatu Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Buna, tocmai ce am iesit la o plimbare cu motorul si am vazut ca Turometrul osciliaza intruna intre 500rpm. deci daca merg cam la 6000->osciliaza intre 5800-6300, si merge cu putine intreruperi. * Intreruperile se simt numai >6000RPM. Motor : Yamaha yzf 125r 2008 *injectie. De la ce ar pute fi ? Cat ar costa remedierea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Mie mi-a facut ceva similar la o tura de transalpina dupa ce am trecut printr-o ploaie sanatoasa de s-a udat tot pe dedesubt. Dupa ce s-a uscat, si-a revenit. Posibil sa ai un contact prost undeva pe la senzorul de turatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Lepădatu Postat August 17, 2016 Autor Share Postat August 17, 2016 Mie mi-a facut ceva similar la o tura de transalpina dupa ce am trecut printr-o ploaie sanatoasa de s-a udat tot pe dedesubt. Dupa ce s-a uscat, si-a revenit. Posibil sa ai un contact prost undeva pe la senzorul de turatie. Si nu ai facut nimic? Nu pare a fi din fire nu pre stiu. WTF? LOL <3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Cred ca turometrul isi ia informatia de la aprindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 (editat) Si nu ai facut nimic? Nu pare a fi din fire nu pre stiu. Nu, pentru ca si-a revenit dupa ce s-a uscat. Firele nu sunt continue de la senzor pana la turometru, trec prin mufe, papuci, etc. Voi face o revizie dar la iarna, ca in cazul meu e destul de complicat de desfacut utilajul. Nu fac asta doar pentru contactul de la turometru. Editat August 17, 2016 de pisoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate