Stefanpkt Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 (editat) Salut. Am si eu o problema. Imi picura ulei de la garnitura din dreapta. Din câte am înțeles acolo e carterul. Sa fie fisurata garnitura ? PS. Motorul este KTM 250 EXC Racing(4T) din 2002. Editat August 25, 2016 de Stefanpkt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Intreaba aici: /index.php?/topic/133257-hai-portocaliiiktm-exc-rulz/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jánosi Csanád Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 din cauza ca e KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Salut. Am si eu o problema. Imi picura ulei de la garnitura din dreapta. Din câte am înțeles acolo e carterul. Sa fie fisurata garnitura ? PS. Motorul este KTM 250 EXC Racing(4T) din 2002. Sigur e fisurata garnitura, cumpara o garnitura noua si schimba, sau o poti lasa asa, vorba aia: "Daca curge inseamna ca mai are", asa stii daca mai ai ulei in mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate