icey Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Cine mai merge la Silverstone in 4 Septembrie ? Eu o sa ma deplasez cu moto din Liverpool catre circuit, Duminica dimineata, daca mai sunt doritori mi-ar face placere sa calatorim impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HCC Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 O sa fiu acolo, insa ma deplasez din Milton Keynes, si nu foarte repede Stii / Stie cineva in care parte a circuitului e mai bine de vizionat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat August 25, 2016 Autor Share Postat August 25, 2016 Eu am ales Abbey, zona Aprilia. Zonele cu curbele stranse sunt cele mai spectaculoase. Zonele cele mai bune sunt cam ocupate acum. Ti-am atasat o poza cu circuitul si tribunele sa-ti faci o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tapu Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 HCC-ule ...schimba poza de profil...pe mine n-ai vrut sa ma iei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Salutare! Fie ca cel mai bun sa castige pe Silverstone! In alta ordine de idei, vreau sa cumpar bilete pt Valencia. Imi puteti recomanda un site de as putea sa cumpar? Eu sunt in .ro acum si voi merge o saptamana in Valencia pt etapa. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HCC Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Am general admission, deci o sa ma plimb nitel pana gasesc pozitia ideala. Ne auzim la locatie. HCC-ule ...schimba poza de profil...pe mine n-ai vrut sa ma iei... Nu am vrut sa te iau ... Sigur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Salutare! Fie ca cel mai bun sa castige pe Silverstone! In alta ordine de idei, vreau sa cumpar bilete pt Valencia. Imi puteti recomanda un site de as putea sa cumpar? Eu sunt in .ro acum si voi merge o saptamana in Valencia pt etapa. Multumesc. www.motogp.com azi mai erau bilete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 www.motogp.com azi mai erau bilete... Am luat pana la urma direct de pe site-ul circuitului. Insa, tribunele bune (cele cu monitoare & shit..) sunt deja ocupate... am luat la tribuna Blanca, pe curba lunga de stanga inainte de linia Start Finish. Sper sa fie ok. Multumesc frumos oricum pentru info. Eram panicat cand am vazut ca se epuizeaza locurile si mi-era frica sa nu cumva sa raman pe dinafara, ca biletele de avion sunt luate de o luna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate