rotsloth Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Are cineva idee de ce se intampla asta: E un R6 din 2003. Mai exact cand trece de ~98 C chiar daca motorul e oprit! Desi pare ca fierbe, lichidu de racire din vas e doar fierbinte, bulbucii aia apar din cauza aerului care vine prin furtunul ce trece prin capacul vasului de expansiune (se vede in filmulet). Variantele pe care le-am auzit pana acum: 1. chiuloasa - dar daca ar fi din cauza asta, ar trebui sa faca la fel si cu motorul oprit? 2. capac radiator ? pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Capac radiator ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 buson:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Buson radiator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rotsloth Postat Septembrie 1, 2016 Autor Share Postat Septembrie 1, 2016 Mersi fain! aia cred ca e problema. Am pus azi un buson de la un fz6 si n-o mai facut figuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Gasesti nou la AlPadrino buson de radiator la cati bari iti trebuie cu vre-o 12 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rotsloth Postat Septembrie 3, 2016 Autor Share Postat Septembrie 3, 2016 Ati avut dreptate, busonul era! Am mai dat cateva ture in zilele astea si se comporta normal. Gasesti nou la AlPadrino buson de radiator la cati bari iti trebuie cu vre-o 12 ron. Le si scriu, mersi fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate