silver.alecs Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 (editat) Salutare, Mi-am intins de curand lantul (care este cam uzat - acesta fiind ultimul lui sezon). De obicei cand ajung pe strada mea, trec motocicleta in neutru, opresc motorul (imi plac vecinii mei) si merg din inertie pana in fata curtii. De data asta se auzea un hârșâit al lantului la un anumit interval - probabil cand ajungea intr-o anumita zona. Am ajuns acasa, am urcat motocicleta pe stander si am inceput sa rotesc de roata si am observat ca se roteste lin pana cand ajunge intr-un anumit punct, dupa care este nevoie de un pic mai multa "forta" pentru a se roti in continuare, apoi iar merge lin. Are anumite zone in care se infraneaza. Aveti idee daca este de la uzura lantului? Am intins lantul prea mult? - cu mine pe motocicleta, lantul are un joc cam de 1 - 1,5 cm. Multumesc Editat Septembrie 9, 2016 de silver.alecs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Salutare, Mi-am intins de curand lantul (care este cam uzat - acesta fiind ultimul lui sezon). De obicei cand ajung pe strada mea, trec motocicleta in neutru, opresc motorul (imi plac vecinii mei) si merg din inertie pana in fata curtii. De data asta se auzea un hârșâit al lantului la un anumit interval - probabil cand ajungea intr-o anumita zona. Am ajuns acasa, am urcat motocicleta pe stander si am inceput sa rotesc de roata si am observat ca se roteste lin pana cand ajunge intr-un anumit punct, dupa care este nevoie de un pic mai multa "forta" pentru a se roti in continuare, apoi iar merge lin. Are anumite zone in care se infraneaza. Aveti idee daca este de la uzura lantului? Am intins lantul prea mult? - cu mine pe motocicleta, lantul are un joc cam de 1 - 1,5 cm. Multumesc Salut, daca lantul este uzat inegal, trebuie sa il reglezi dupa punctul care este cel mai strans, astfel in cel mai strans punct al lui sa aiba 1,5 - 3cm bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Din ce spui, l-ai intins prea mult. Scrie in cartea fiecarei motociclete cat trebuie sa fie jocul, sub 3 cm nu stiu nici un model, dar am vazut si recomandare 3-5 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Septembrie 9, 2016 Autor Share Postat Septembrie 9, 2016 Inteleg. Multumesc mult. Am sa merg astazi sa il mai slabesc un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Din ce spui, l-ai intins prea mult. Scrie in cartea fiecarei motociclete cat trebuie sa fie jocul, sub 3 cm nu stiu nici un model, dar am vazut si recomandare 3-5 cm. arunca o privire la g450x si o sa ai o surpriza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Lantul e uzat inegal. Oricat te-ai stradui, nu o sa reusesti sa il reglezi cum trebuie. Daca nu mergi prea mult cu ea si vrei sa o mai lungesti pana spre final de sezon, incearca sa il mai slabesti putin, dar ai grija sa nu se lase prea mult pe zonele celelalte si sa bata in bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 din pacate va fi necesara inlocuirea kitului de lant... foaia de spate se pare ca s-a "ovalizat" ... lantul este mai intins pe anumite portiuni, etc. cumul de factori. mai poti merge asa inca dar rezolvarea este una singura, kit de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Daca esti ca e uzat si ca e pe ultima suta de metrii, mai bine schimbi kit-ul, mai ales daca folosesti si frana de motor sau faci operatiuni care pun presiune pe transmisie. Gasesti kit-uri la reducere pe motodiscont.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Septembrie 9, 2016 Autor Share Postat Septembrie 9, 2016 Va multumesc pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate