Pandy Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Ideea e in felul urmator, am o oglinda Take a look pe spatele careia vreau sa pun un autocolant reprezentand imaginea unei camere. Multi se uita si nu inteleg ce e chestia care iese din ochelari si pentru a mai cumintii soferii bucuresteni, cel putin la prima vedere, vreau sa lipesc pe spatele acesteia ceva de genul. Am gasit imagini disponibile, dimensiunea trebuie sa fie 37/28mm, dar nu gasesc nicaieri pe cineva sa poata printa acea imagine pe un sticker care sa reziste la apa. Toate variantele au fost la 1-2 ploi se duce... Stiti pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedro.k Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Incearca aici: https://www.facebook.com/tank.tracked?fref=ts Sau pe forum userul /index.php?/user/78236-tankg/ Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Orice material de colantari auto este impermeabil, are adeziv puternic si rezista si la actiunea soarelui si a frigului. Iar orice agentie de publicitate iti poate face in stiker pe care sa il folosesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Foarte faina ideea Si eu voiam sa iti recomand tot https://www.facebook.com/tank.tracked?fref=ts . Asa iese si putin in relief si e si mai plauzibil Sa ne arati si noua finalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 20, 2016 Autor Share Postat Octombrie 20, 2016 Pana la urma nu am reusit la colegul, adica m-ar fi ajutat, dar era mai mare deranjul. Daca as fi gasit pe cineva caruia sa-i trimita un pachet la Bucuresti, atunci punea si jucaria mea, doar ca nu am gasit. Intre timp, am gasit un prieten care m-a ajutat cu stickerele, lucreaza in domeniul publicitatii si a reusit sa invarta putin jocurile. Doar ca nici el nu a reusit sa le faca impermeabile, dar a facut mai multe. Am vreo 20 disponibile, deci pentru multa vreme. Azi am imbinat mai multe drumuri printre care si o plimbare la Bardak, comandand o piesa, sunt sunat ca a ajuns si daca vreau curier sau ridicare personala; simplu, fiind cu bicicleta am gandit instant, ridicare. Cand caut sa vad unde sunt, mi-a picat putin zambetul. Dar o plimbare de aproape 2 ore nu a stricat. Revenind la jucarie, in apropiere de bloc am auzit 2 tiganusi, unul ii dadea un cot celuilalt zicand: ”Uite, asta filmeaza.” Deci, cel putin de la distanta, pacaleste Cam asa arata jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 Blana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate