Sari la conținut

Racordurile De Cauciuc De La Carburatoare


Postări Recomandate

E vorba de racordurile dintre carburatoare si admisia in cilindri, din cate am vazut la toate motoarele moderne(adica dupa 1970, japo si vestice :D ) sunt din cauciuc . Ei bine , ale mele sunt cam crapate...dimensiuni:

 

diam interior spre carburator:46mm

diam interior spre cilindru:36mm

lungime:40mm

 

Pot sa le mai carpesc si pe astea, dar nu o sa tina mult.Oricum luni imi iau actele asa ca pana atunci le fac eu ceva sa scot animalu la plimbare :D

Cei de la reprezentanta mi-au zis ca dureaza cel PUTIN(!!!) 3 saptamani, poate si mai mult, si ma costa 10 euro o pereche.As putea pune bucati de furtun de la radiatorul de dacie, dar ala nu rezista la benzina, sau sa caut un atelier sa mi le torn,caz in care trebuie facuta matrita.

 

De la ce s-ar potrivi ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Comanda-le pe alea originale si pina vin cirpeste-le pe alea de pe motor cu ceva silicon de etansare sau ia un racord de model si du-te pe la magazinele cu piese auto poate gasesti ceva sa se potriveasca . De turnat altele nu ti-as recomanda in primul rind ca nu or sa vrea sa faca matrita ca costa mult si apoi calitatea materialului lasa de dorit !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, dupa ce am mai chibzuit i-am futut o bucata de furtun de radiator de dacie, merge la fix. Diametrele interioare la capete erau de fapt egale, 36mm. Fusesem eu indus in eroare "gresita" :( . Merge ok, cu 2 retineri:

- e posibil ca in timp sa se umfle de la benzina

- pe admisie creaza turbulenta...peretele interior era drept cu racordul original pt ca avea niste decupaje in capete, cu asta sectiunea interioara e cam carb30-mijloc36-admisie30 , cu praguri.Nu prea se simte lipsa in putere sau nu-mi dau eu seama.Anyway, MERGE, si inca bine. Ne vedem azi la Arc :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...