meanpower Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Salutare, am doua intrebari: 1. Ce tip de toba sa sune mai ok pot sa pun pe un Suzuki Bandit GSF600 (Bandit) din '96? Sa nu coste un rinichi, de preferat. Asta stock suna de zici ca e electrica. 2. Unde prin Brasov o pot monta? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 cauta SH: Leo Vince Oval, Mivv, etc...aluminiu e cea mai ieftina de montat o sa ai nevoie si de cot de legatura, pt asta iti trebe un atelier de prelucrari/sudura tevi/metale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xPaull Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 (editat) Are userul Garcya niste tobe din China luate la 250 de ron. Au chiar si db killer detasabil. Multi spuneau ca suna binisor, eu personal nu am auzit o live. Iti da chiar si un sticker cu akrapovic. Uite aici: /index.php?/topic/741756-tobe-moto-sport-akrapovic-universale-carbon-aluminiu-titan/?hl=garcya&do=findComment&comment=4243186 Editat Septembrie 28, 2016 de xPaull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 am auzit eu, sunt foarte decente. merita 250 roni ( nu-l cunosc pe Garcya ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Septembrie 29, 2016 Autor Share Postat Septembrie 29, 2016 Am gasit o toba: https://www.olx.ro/oferta/toba-sport-suzuki-ID5rvyk.html Acum intrebarea ramane: unde prin Brasov as putea sa o montez si dupa montaj mai trebuie ceva reglaje la carburatoare? Sau doar montez toba si barai pe campii cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Ca sa montezi alta toba trebuie sa te asiguri ca ai aceleasi dimensiuni la intrare in cot, asta daca nu vrei sa mai dai bani pe lipituri coturi intermediare.... La carburatoare nu trebuie sa umblii, toba din anunt e o tiganie indoita, nu merita 450ron. Cauta leo vince,arrow,mivv,ixil,art,scorpion. pe bandit se aude misto toba art si ixil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Eu mi-am luat tobele din uk, si userul Garcya mi le-a adus in Ro. Personal nu as lua chinezisme, gasesti o gramada de licitatii pt tobe SH la preturi mai mult ca decente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate