finu Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 (editat) Misto plimbarea, misto gasca. Sper ca toata lumea a ajuns in siguranta acasa. Editat Octombrie 1, 2016 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Octombrie 1, 2016 Autor Share Postat Octombrie 1, 2016 După mici ,ne-am revenit la fata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Se pare ca a intrat si motoru' meu la sedinta foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Ba voi sunteti obositi ? Eu sunt terminat de maini si de fund. S a mers incet , frumos. Am nevoie de o sa moale sau data viitoare imi pun o perna sub fund cu scoch. Eu am problema ca sunt slab si ma doare findul de la sa. Pentru mine e cea mai lunga tura ca si ore de stat pe motor si cred si km . Km nu au fost multi 440 dar au fost solicitanti o parte din ei si a fost fain am bagat de 100 de lei benzina pana la ultima oprire. Vreo 21 de l si cred ca s au mai dus de vreo 40 de lei sau 35 ultima suta de km sau vreo 45 de lei ca am mers mai mult a 2 3 a nu am mai mers cu a 6 a . O seara faina . Misto poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafteiu Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Asa si asa. Mai mergeau vreo 400. De km. Misto tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 De abia am ajuns acasa . Cu ultima forta am bagat motoreta in curte. Pot face lejer 500 de km intr o zi , dar in stilul meu: mers o ora, apoi pauza de alimentat intr o ora facut aprox 150 de km 200 km si asa pot face 500 de km asa am stat multe ore pe motor si in frana de motor, asta ma rupe . Daca accelerezi e usor . Oricum frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Octombrie 1, 2016 Autor Share Postat Octombrie 1, 2016 https://goo.gl/photos/YoGxo83v9WNqo9FXA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 (editat) Si de la mine 2-3: Editat Octombrie 2, 2016 de george_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafteiu Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Unde mergem weekendul viitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 a fost o tura lejera cu o gasca frumoasa , mi -a facut placere sa merg cu voi ... sunt pe faza pentru urmatoarea tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Octombrie 3, 2016 Autor Share Postat Octombrie 3, 2016 wekkendul 15-16 Octombrie vad 20-24 grade , daca se mentine vremea ok , mai facem o tura ! ma gandesc la un traseu, sau puteti sa veniti cu ideei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafteiu Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Dobrogea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Octombrie 3, 2016 Autor Share Postat Octombrie 3, 2016 distanta.ro . fa te rog traseul complet acolo , ca sa avem o idee mai buna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Buun Dobrogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Octombrie 3, 2016 Autor Share Postat Octombrie 3, 2016 Fara autostrada ) » Post actualizat in 03 Oct 2016 08:18 Si nu weekendul asta , celălalt se anunță cu căldură Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Si eu sunt pentru fara autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafteiu Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Hai sa facem topic nou: 15.10 Dobrogea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Octombrie 5, 2016 Autor Share Postat Octombrie 5, 2016 (editat) Sa schimbat vremea pt 15 , wekkendu asta mai e soare , dar 16-18 grade Editat Octombrie 5, 2016 de yusuf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Octombrie 5, 2016 Autor Share Postat Octombrie 5, 2016 Ne riscăm wekkendu asta ? ) Dar cu mesade si izmene ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafteiu Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Si nici macar 3 zile, ca duminica ziceau ca azi o sa fie vajgalau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Octombrie 9, 2016 Share Postat Octombrie 9, 2016 Baiatul cu vfr ai pus pe undeva filmarile de casca ? As vrea si eu sa le iau. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafteiu Postat Octombrie 9, 2016 Share Postat Octombrie 9, 2016 (editat) Deci? Facem topic? Eu m-am pregatit - mi-am luat sosete, cagula, izmene, mi-am montat pinlock-ul. Editat Octombrie 9, 2016 de mafteiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 n-avem sanse week-end-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafteiu Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 0% sanse de ploaie nu mai prindem pana in mai 2017. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 14, 2017 Share Postat Martie 14, 2017 Domnilor, Pai, ce facem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate