ianachim Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 pe la 4 la miorita as baga o scurta' pe snagov sa beau cafeau care te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 As veni, dar e cam din scurt. Nici bagajele nu apuc sa le fac, d'apai pregatirea (psihica) de drum. Data viitoare. Ai grija si da un semn ca te-ai intors cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2016 Autor Share Postat Octombrie 1, 2016 bosss... imi pare rau ca postez din scurt dar m am gandit ca unii ca tine au o bogceluta" pregatita PERMANET pt iesiri de minim 48 ore/1000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Este, dar pentru iesiri normale, pana la Arc si inapoi. Asta cu Snagov-ul m-a luat prin suprindere. Bine ca nu a fost Targoviste, ca trebuia anuntata cu macar 1 luna inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2016 Autor Share Postat Octombrie 1, 2016 eeee era la Miorita un motopolitist..... cred ca astia citesc forumul am zis ca dau o bere la snagov pe lac da nu a vrut ca .... nu bea in timpul serviciului.....!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 greu de citit forumu la ora aia. tocmai terminam de montat gps-ul si apoi am plecat sa ii fac putin rodaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2016 Autor Share Postat Octombrie 1, 2016 greu de citit forumu la ora aia. tocmai terminam de montat gps-ul si apoi am plecat sa ii fac putin rodaj pana si tu ma' ..... pana si tu ai ajuns sa ai nevoie de gps sa ajungi la MIORITA....... sa dus dracu motociclismul in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 mi-am tras garmin. data viitoare nimeresc. azi m-a dus sa vad dunarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Si eu as fi venit dar nu eram pregatita pentru o tura asa lunga... m-am relaxat in schimb, stateam eu in sa, ma uitam stanga-dreapta... si cand ma trezesc la Timisoara! Da' nu oricum, ca voiam sa ma sfatuiesc cu nea Decebalus Rex si sa vad un apus pe Clisura Dunarii. Cu care ocazie am constatat ca s-a asfaltat Moldova-Veche - Oravita (salutat cu doua des'te vulpe rosie, arici, bursuc si soarec cu coada lunga noaptea prin padure). Nici chiar Oravita-Moravita nu mai e asa naspa... si se vad stelele fain in camp deschis da' cam frig cand iesi din padure. Cum a fost cafeaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate