Marian Cm Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Salut,detin o Yamaha Virago 535 din 1988,am schimbat semnalizarile deoarece ea avea unele foarte mari,nu erau pe gustul meu,dupa ce le-am inlocuit am verificat sa vad daca functioneaza.Totul a fost bine,am dat o tura si am realizat ca semnalizarile raman aproape aprinse,licare foarte repede si se aude un sunet,un barait de la releul semnalizarii.Cum pot rezolva problema? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Rezistente sa maresti consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Sau un releu de semnalizare pt leduri. Adaptat, pt ca nu se mai potriveste mufa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 http://www.romimoto-piese.ro/ro2/search/releu+led/in/all/article/156605/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate