prax.is Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Salutare, Despre Lepsa auzisem ca ar fi frumos, dar dupa ce am vazut filmuletul pus de Motobau si comentariile am zis ca trebuie sa ma duc si eu sa vad cu ochii mei Am plecat intr-o duminica dimineata din Bucuresti pe ruta Bucuresti - Buzau - Gura Siriului - Intorsatura Buzaului - Tg Secuiesc - Lepsa - Focsani - Rm Sarat - Buzau - Bucuresti, o tura de aproximativ 650 - 700 km, dar din toata tura cel mai mult mi-a placut portiunea Tg Secuiesc - Focsani, si in mod special bucata Lepsa - Ojdula care a fost atat de frumoasa incat m-am intors sa o mai fac o data. Intre Ojdula si Lepsa sunt aproximativ 40 de km de asfalt impecabil, curbe foarte multe si peisaj fascinant. Sunt multe locuri unde se poate depasi, dar cand am fost eu - cu o zi inainte de inceperea scolii - era absolut pustiu. M-am intersectat si cu un grup de motociclisti din Focsani care erau foarte de treaba, mi-a parut rau ca nu am putut ramane cu ei la un suc dupamiaza - trebuia sa ajung acasa si aveam mult de mers. In concluzie a fost in succes excursia si as merge cu placere a doua oara. Sper sa va placa filmuletul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Frumos. Sa inteleg ca nu ai vrut sa vedem la sfarsitul filmului ca aparuse linie discontinua, ci ne-ai lasat doar sunetul frumos al tobei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prax.is Postat Octombrie 3, 2016 Autor Share Postat Octombrie 3, 2016 Multumesc. Mi s-a parut mai interesant finalul asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Eu as fi lasat edit-ul fara muzica, sau poate cu muzica la volum mai mic. Sunetul tobei face toti banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prax.is Postat Octombrie 3, 2016 Autor Share Postat Octombrie 3, 2016 Promit ca o sa uploadez si o varianta putin mai lunga si fara muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Am fost si noi acum doua saptamani . Era planul sa ne intoarcem prin Rm Sarat Buzau. Dar pentru ca ne-a placut prea mult...am facut-o si la intors :DDDDDDDDDDD Si uite asa de la Brasov la Bucuresti am degerat ca a venit noaptea )) » Post actualizat in 03 Oct 2016 10:31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_01 Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Foarte frumos, dar scoate muzica:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Promit ca o sa uploadez si o varianta putin mai lunga si fara muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Am fost anul trecut pe acest drum, cand era spre finisare (este/era impecabil). Sectorul virajat si impecabil tine dincolo de localitatea Colacu. Merita facut cel putin 1 data pe an! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prax.is Postat Octombrie 3, 2016 Autor Share Postat Octombrie 3, 2016 La cerinta publicului am pus si un video fara muzica cu segmentul Gresu-Ojdula. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate