robert_bobariu Postat Octombrie 5, 2016 Autor Share Postat Octombrie 5, 2016 Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Ehh cum e, Robert? Sa vad de o zi cu temperaturi mai mari (ca mi-a intrat frigul in oase) si as mai pune si eu de o alergare de o zi candva in urmatoarele saptamani. Iau liber daca e in timpul saptamanii dar acum nu se mai putea, ca am luat si vineri. Tot de aia. » Post actualizat in 06 Oct 2016 14:37mie imi place zona in decembrie Da' cum naiba sa nu stim? Doar cu voi am avut iesirea cea mai hardcore acum 3 ani iarna pe coclauri. Memorabila zi, am inghetat lemn dar a meritat! Acum nu mai mere cu vaporul prin iarba dar nah... cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 6, 2016 Autor Share Postat Octombrie 6, 2016 Dimineata erau 5 grade si mi-au cam inghetat mainile. Inca nu m-am obisnuit cu frigul, insa a meritat! Urcarea din Niculitel este praf in continuare, iar intre Gradina si Sarighiol au carpit punand niste petris prin gropi. Drumul perfect pentru GS! 945 km in 11 ore jumatate deplasare, 14 in total. Enisala: Priopcea: Am fost si in cimitir in Seimeni sa caut mormantul lui Stan Greavu-Dunare, dar i-am gasit doar rudele. Nu mi-a iesit "arcul peste timp" - acum 30 de ani il gasisem si-l fotografiasem, pentru o lucrare la istorie. Woohooo! La Adamclisi nu am oprit - am fost cu scoala De bine ce azi am iesit la plimbare, maine tre' sa plec cu treaba la Caransebes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 ai trak de gps pt varianta asta ? cam intr-o luna cred ca o fac si eu. Am chef de peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Dimineata erau 5 grade si mi-au cam inghetat mainile. Inca nu m-am obisnuit cu frigul, insa a meritat! Sa nu zici ca iar ai plecat cu manusile de vara. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 6, 2016 Autor Share Postat Octombrie 6, 2016 Am: track Bogdan, daca incep de acum sa merg cu manusile incalzite, la iarna ce o sa fac!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Dar macar astupa gaurelele cu ceva pana se lumineaza mai bine afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 7, 2016 Autor Share Postat Octombrie 7, 2016 Mario Kart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 (editat) Super fain topicul. Imi aduce inapoi amintiri superbe din acele locuri. Multumesc amandurora pentru share! Si multumesc si pentru informatiile despre Stan Greavu-Dunare. Acum ce am terminat de citit un articol despre el, pe site-ul Adevarul. Un om cu un parcurs fabulos. Am facut copy/paste la toate discutiile pentru a putea construi ulterior traseul, dar daca poti pune un link catre track sau un print cu el, ti-as ramane recunoscator. Multumiri inca o data! Ziua mea tocmai a devenit mai buna . Editat Octombrie 7, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 8, 2016 Autor Share Postat Octombrie 8, 2016 Parcursul fabulos, dar cam scurt. Si i s-a tras din Basarabia... Track-ul il pusesem mai devreme, ca ma intrebase ZIDU': track Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 9, 2016 Share Postat Octombrie 9, 2016 robert daca aveam banii pt benzina consumata la tura asta ..... bagam mai bine un CALAMAR.... pe thassos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 11, 2016 Autor Share Postat Octombrie 11, 2016 Eu zic sa o mai rarim cu copiosenia, ca altfel va trebui sa inaltam suspensiile... Daca mai mergem in Thassos, bagam biscuiti din traista Asta-i de ieri, de pe Transalpina, blocata de drumari si politie din cauza zapezii de 1-2 cm, dupa cum scria pe site-ul cnadnr. Imi pare rau ca nu am pozat semnul cu "Drum inzapezit", dar intentionam sa o fac la intoarcere, dupa ce as fi urcat un pic sa fac poza cu zapada. M-am trezit insa dincolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate