fractura Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 E careva interesat de o tura in Iran in perioada Mai-Iune 2017? Intru foarte rar aici asa ca ne auzim in privat de unde primesc atentionare de mesaj nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Am citit cate ceva din experientele celor care au vizitat Iranul (fara moto)...poate stii, poate nu stii....toti au fost foarte placuti impresionati de ospitalitatea iranienilor....se spune ca ar fi printre cei mai ospitalieri oameni din lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Am citit cate ceva din experientele celor care au vizitat Iranul (fara moto)...poate stii, poate nu stii....toti au fost foarte placuti impresionati de ospitalitatea iranienilor....se spune ca ar fi printre cei mai ospitalieri oameni din lume. dupa vasluieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Sa vezi ce ospitalieri sunt cu americani.... Noroc ca cu romanii si francezii se au bine, doar fabrica Loganuri. Din fericire ai dreptate...da, sunt ospitalieri SI cu americanii (presupun ca ai vrut sa sune a ironie "ospitalitatea" cu americanii, dar lucrurile stau altfel, cel putin din spusele americanilor care au vizitat Iranul). Din ce am citit, nu este deloc anormal ca iranienii, vazand ca esti strain (nu conteaza ce natie) sa te invite la ei acasa, sa iei masa cu ei.....si asta poti "pati" de cateva ori in aceeasi zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 treceti si prin Siria ..? Altfel n-are farmec! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate