Sari la conținut

fractura

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fractura

  1. Am fost anul trecut la jumatatea lui Septembrie si era cald de nu puteam dormi noaptea. Altfel da, in mers nu se simte.
  2. transportul sa fie maxim 1000 euro dus intors incearca la ibcargo.com (+40215281308) banuiesc ca daca iti scoti de la ACR pasaportul ala international + asigurarea nationala n-ai nicio problema sa o foloesti acolo. si eu ma gandesc la asa o tura, ori america ori vietnam. ambele la fel de tentante.
  3. Lamuriti-ma si pe mine cum e cu accesul in Grecia (Bulgaria). Sunt vaccinat complet. 1. Formularul pentru intrarea in Grecia. Daca n-am o locatie fixa si vreau sa ma plimb pe unde imi vine cheful, ce trec in declaratia aia? Ma gandesc ca daca trec Thassos si ajung in Rhodos primesc o amenda. 2. E suficienta hartia primita la vaccinare in care scrie ca am facut ambele vaccinuri sau trebuie sa fac test cu 24 de ore inainte? Multumesc.
  4. e foarte frumoasa albania doua lucruri iti spun 1. cardul e o ciudățenie, asa ca trebuie sa ai numerar 2. infrastructura nu e semnalizata practic e România anilor 2000
  5. Nu mai bine se inopteaza direct in vama? (aprox. 300km, ~6 ore de mers) Cazari sunt peste tot, plaja e ok, terase nu mai zic. Unde e intalnirea?
  6. Uichendul asta sunt doua intruniri moto (man si slow) plus alte doua festivaluri faine de muzica (garana si waha), dar plua in draci peste tot. Asa ca ma indrept spre litoral, cu cortul. As prefera In Vama la Tanti Elena (dar daca exista dorinta pentru o tura mai lunga mergem in sudul Bulgariei). Plecare vineri 13 la ora 16-17 din benzinaria MOL Pallady
  7. Sac de iarna. In ala de vara am tremurat ca un caine desi sunt rezistent la frig. Acum depinde si de noroc.
  8. fractura

    Iran

    E careva interesat de o tura in Iran in perioada Mai-Iune 2017? Intru foarte rar aici asa ca ne auzim in privat de unde primesc atentionare de mesaj nou.
  9. in corsica sunt frumoase drumurile, campingurile si pizza plaja e ca in croatia, balastru plus sunt zone ceva mai "salbatice" in partea de NV, asa ca sa nu te sperii daca vezi urme de tir cu arma in mijlocul drumului.
  10. E realizabil ce ți-ai propus. Daca ai un program bine calculat și de la care sa nu te abați. Mobra e confortabila. Drumurile vor fi bune deși ploioase. A și vântul.
  11. Dpmdv Albania excelează mai mult pe partea muntoasa decât litoral.
  12. Dacă tot bateți drumul pana acolo va recomand ca de la porțile de fier sa treceți la sârbi, țineți drumul de langa Dunăre și va întoarceți pe Moldova Noua. Dacă plecați la 7 la 14-15 sunteți în Severin. Pana la 19-20 mai aveți cel puțin 4 ore de mers. Drumul e la fel de frumos și partea sârbă.
  13. fractura

    Muntenegru

    O sa te căci pe tine de frig. Tocmai ce m-am întors de acolo. Cel mai grav a fost pe undeva prin centru unde la 5 seara am prins 4 grade, ploaie și vânt. Norul era atât de negru și încărcat electrostatic încât GPS-ul n-a mai mers. În schimb pe bosnia am înțeles ca a fost vreme buna. Asa ca ai grija la echipamentul de ploaie, pin look etc. Ploaie vei prinde 100%, în funcție de noroc poate sa fie mai blanda
  14. In Georgia si Armenia drumurile principale par bune si foarte bune. Drumurile secundare cum sunt? (asta daca ati intrat pe ele, in harta postata nu apare) In august am sa trec si eu prin tarile astea doua, iar despre starea drumului actuala nu am informatii. Oricum am ramas surprins sa vad ce bine arata drumurile principale la ei, zici ca sunt europenele de la noi.
  15. Cazarea la Hanat e in jur de 150 lei pe noapte, mancarea e in jur de 30-50 lei o masa din care se poate satura oricine. Cazarea la Azalia 200 si ceva cu all inclusive. Piscina costa in jur de 15 lei, apa e sulfuroasa, e deschisa tot timpul anului. Drumul la plecare va fi pe Giurgiu Drumul la intoarcere va fi pe Vama-Veche - Negru Voda - Ostrov Alte informatii gasiti cu search
  16. Plec un uichend la bai termale in perioada 24-26 Octombrie 2014 Plecare din OMV Belu pe 24.10, la ora 12. Cazare la Hanat sau Azalia Viteza lejera 100-120. In caz ca in uichendul respectiv va ploua, iesirea se amana pentru urmatorul uichend. Daca sunt doritori „sa se anunte” (de preferat pe privat pentru ca primesc email) altfel daca nu sunt doritori nu mai trec prin benzinarie. Toate cele bune.
  17. @Grimstone cei de la service mi-au spus ca apare eroarea "internal fault" iar asta înseamnă că trebuie înlocuit, totodată mi-a spus ca se poate repara de electronisti Eu am probleme la ABS roata spate, asta înseamnă că atunci când apar frână de mana nu mai frânează și roata spate. Practic am frana pe ABS fata și frana la pedala spate fără ABS. Ceea ce nu m-ar deranja. Insa e deranjant sa stiu ca ceva nu e 100% în regula la motocicleta. @Dan deja am 100k cu ea și ma gândesc s-o dau la buyback, insa in caz ca o voi păstra am să-l înlocuiesc cu siguranță. Insa daca se poate repara, voi merge pe calea asta
  18. Tocmai am aflat de la service ca modulul ABS spate s-a prajit si ca trebuie inlocuit. Unul nou e destul de scump pentru a-l inlocui fara sa incerc sa-l repar. Intrebarea e: Exista un electronist in Romania care sa repare modulul ABS de BMW? Am vazut pe net ca exista in UK, insa m-ar interesa daca se poate face in Romania. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...