Nagy Raul Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Cine stie dela ce tip de motocicleta se potrivesc burdufurile dela furca din fata la hoinar? eu am gasit ceva burdufuri care se potrivesc dar dupa 1an s-au facut ca betonul din cauza uleiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Salut. La Mobra Super 50 se potrivesc cele de caseta de directie de la Dacia 1310, dar din pacate, nici alea nu tin prea mult. Poate ceva colegi care au detinut Hoinar stiu sa iti zica si mai bine. Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Exista burduf de bieleta de directie universal. La ambele capete diametrul scade treptat, tai la diametrul care-ti trebuie. Intreaba la magazinele auto. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Eu la mobra mea 50 super la telescoape fata eu am pus dinastea: https://www.motobikeshop.eu/ro/burduf-cauciuc-telescoape-d.41-l.350mm-negru insa le mai tai la un capat pentru a le face la lungimea potrivita! » Post actualizat in 30 Jan 2017 20:37 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nagy Raul Postat Ianuarie 31, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2017 Multumesc frumos pentru ajutor, numai bine! » Post actualizat in 31 Jan 2017 11:57 Mobra Hoinar inca in viata http://imgur.com/a/61o57 » Post actualizat in 31 Jan 2017 13:10Mobra Hoinar inca in viata http://imgur.com/a/VklLt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nagy Raul Postat Martie 7, 2017 Autor Share Postat Martie 7, 2017 nu stie cineva daca se potriveste melcul dela kilometraj dela alta motoccleta la hoinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Nu prea ar avea de la ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nagy Raul Postat Martie 18, 2017 Autor Share Postat Martie 18, 2017 am si eu o intrebare se mai gasesc bolt si biela la mobra? sau s-ar potrivi dela ceva macar boltul de jos? » Post actualizat in 18 Mar 2017 19:18se poate pune pinion de minsk pe spate la mobra? sau se gaseste pinion sa se potriveasca pe spate cu mai multi dinti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Scimbarea boltului de jos la biela presupune operatiuini complicate care se fac in ateliere specializate : depresare , majorare si rectificare ,presare si cel mai greu - recentrarea ambielajului . Mai bine si mai ieftin cumperi alt ambielaj de hoinar in stare buna . Pinion de spate cu mai multi dinti se poate adapta de la motociclete jawa - cz 125 -175 cc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nagy Raul Postat Martie 19, 2017 Autor Share Postat Martie 19, 2017 problema e ca nu prea se mai gasesc ambielaje... dar multumesc ori cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wickedthedj Postat Februarie 22, 2022 Share Postat Februarie 22, 2022 Bună ziua, Ma interesează sa cumpăr o biela nouă sau ambielaj bun pentru Hoinar. Știți pe cineva care are asa ceva? Mulțumesc. ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate