mihai_2b3 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Am un manual motociclete IJ. Cine doreste il pot trimite pe e-mail; mihai_2b3@yahoo.com Spor la mesterit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Cred ca ar fi binevenit sa precizezi daca e manual de reparatii sau utilizare si in ce limba e. Editat Ianuarie 31, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Dacă are și ceva date despre Ij 56,chiar te rog să-l trimiți! Nu pot trimite PM,cred că ai imboxul plin... Editat Ianuarie 31, 2017 de Adrian Frigo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Februarie 1, 2017 Autor Share Postat Februarie 1, 2017 Este in limba romana, si se numeste mai exact "INDREPTAR pentru reparatia motocicletelor IJ" e-mail: mihai_2b3@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 Eu ţi-aş fi recunoscător pentru o trimitere şi către mine a manualului. E posibil? Adresa mea este carolkati@gmail.com Mulţumesc anticipat pentru gest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Fa-i poze clare si punel la topicul IJ ...asa multumesti pe toata lumea ! ...daca nu vrei nimic contra cost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Februarie 4, 2017 Autor Share Postat Februarie 4, 2017 Fa-i poze clare si punel la topicul IJ ...asa multumesti pe toata lumea ! ...daca nu vrei nimic contra cost ! este scanat pdf. nu vreau nimic in schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Mulțumesc pentru manual. Păcat nu are figurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 http://vsemoto.ucoz.ru/publ/izhevskie_motocikly/49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate