bogdan_ionut Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 vand casti comuniste la pretul de 60 lei bucata,cilindru + piston cu bolt si segmenti simson sport la pretul de 370 lei,chiuloasa la pretul de 200 lei,magnetou la pretul de 180 lei,dinam ij = 80 lei,dinam mz(cel in 3 viteze)=100 lei,cilindru mz rt 3=80 lei,buson simson=75 lei,buson mz 80 lei,ambielaj simson = 200 lei,roti ij(pe 18)=50 lei/buc,carte tehnica mz rt 3 = 100 lei si alte piese de motor ptr.simson si mz rt 3 cat si de caroserie ptr.ij(modelul dupa ij 56) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Vand urmatoarele moto comuniste -K 175 modelul cu 4 viteze in stare originala la pretul de 250 euro(are cerificat de inmatriculare cu numere vechi) -cz 175 in stare originala la pretul de 400 euro(are carte de identitate,nr.noi) -mobra super 50 in stare originala(190 km la bord) la pretul de 200 euro fotografii momentan nu am ,dar celor interesati le voi trimite la cererile acestora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Posteaza te rog cateva poze cu mobra super 50 pe care doresti s-o vinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Salut, Ma abonez la : - cilindru MZ RT 3 : 80 lei - carte MZ RT : 100 lei - buson Simson : 75 lei Iti dau adresa in MP Ai cumva piese de caroserie pentru Simson si MZ RT ? vand casti comuniste la pretul de 60 lei bucata,cilindru + piston cu bolt si segmenti simson sport la pretul de 370 lei,chiuloasa la pretul de 200 lei,magnetou la pretul de 180 lei,dinam ij = 80 lei,dinam mz(cel in 3 viteze)=100 lei,cilindru mz rt 3=80 lei,buson simson=75 lei,buson mz 80 lei,ambielaj simson = 200 lei,roti ij(pe 18)=50 lei/buc,carte tehnica mz rt 3 = 100 lei si alte piese de motor ptr.simson si mz rt 3 cat si de caroserie ptr.ij(modelul dupa ij 56) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) vand casti comuniste la pretul de 60 lei bucata,cilindru + piston cu bolt si segmenti simson sport la pretul de 370 lei,chiuloasa la pretul de 200 lei,magnetou la pretul de 180 lei,dinam ij = 80 lei,dinam mz(cel in 3 viteze)=100 lei,cilindru mz rt 3=80 lei,buson simson=75 lei,buson mz 80 lei,ambielaj simson = 200 lei,roti ij(pe 18)=50 lei/buc,carte tehnica mz rt 3 = 100 lei si alte piese de motor ptr.simson si mz rt 3 cat si de caroserie ptr.ij(modelul dupa ij 56) furca fata de sport complecta + juguri ai? zi un pret te rog sau lasa-mi un mesaj simson de vanzare 0744835877 Editat Mai 5, 2012 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 furca fata de sport complecta + juguri ai? zi un pret te rog sau lasa-mi un mesaj simson de vanzare 0744835877 Nu am furca fata,dar am una cum echipeaza mz-urile es,care a fost pusa la un simson(cred ca este tot de ceva german,posibil BMW r 25,26 )si nu necesita modificari la jug(pe care nu-l am).Nu afecteaza farul care se prinde in suportul original si vireaza in curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 vand casti comuniste la pretul de 60 lei bucata,cilindru + piston cu bolt si segmenti simson sport la pretul de 370 lei,chiuloasa la pretul de 200 lei,magnetou la pretul de 180 lei,dinam ij = 80 lei,dinam mz(cel in 3 viteze)=100 lei,cilindru mz rt 3=80 lei,buson simson=75 lei,buson mz 80 lei,ambielaj simson = 200 lei,roti ij(pe 18)=50 lei/buc,carte tehnica mz rt 3 = 100 lei si alte piese de motor ptr.simson si mz rt 3 cat si de caroserie ptr.ij(modelul dupa ij 56) SALUT MA INTERESEAZA UNA DIN CASTILE CU COZOROC CU BANDA ALBASTRA SAU MARO CE MARIME SUNT? ASTEPT RASPUNS .MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Aveți idee unde aÂş găsi niÂşte bucÂşe pt. telescoape de Jawa? interior 10, exterior 22, lățime 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 oglinzi... oare merg la IJ? cat costa aceste oglinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Merg la ce vrei tu, oglinzile pot fi adaptate relativ usor. Provin de la Harley si costa 110 lei perechea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 oglinzile ok, saptamana viitoare cand o sa am si bani iti dau un semn, sa vin sa le vad. toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 300 EURO pret NOU Nu te grabi sa o vinzi. Nici sa o dai aproape degeaba cum vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 SALUT MA INTERESEAZA UNA DIN CASTILE CU COZOROC CU BANDA ALBASTRA SAU MARO CE MARIME SUNT? ASTEPT RASPUNS .MULTUMESC Buna ziua ,cred ca undeva 54 -56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Buna ziua ,cred ca undeva 54 -56 TE ROG SA LE MASORI SI SA IMI SPUI MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 momentan nu am facut foto,dar maine voi pune fotografii momentan nu am facut foto,dar maine voi pune fotografii foto la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 TE ROG SA LE MASORI SI SA IMI SPUI MULTUMESC 56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Mobra e "Turist", model rar întâlnit in ziua de azi. ÂŞi in plus arată sup er. Merită să fie cumpărată de cineva care să o păstreze in această condiție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 momentan nu am facut foto,dar maine voi pune fotografii foto la mobra este deosebit de fumoasa. ionut, esti din bucuresti? cum sta motocicleta cu actele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 este deosebit de fumoasa. ionut, esti din bucuresti? cum sta motocicleta cu actele? Nu sunt din Bucuresti(la aprox.50 km in jud.Giurgiu).Am certificat de inmatriculare vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Se vinde MZ ETZ 251, 1990 , fara ITP...stare buna de functionare.Pretul este de 400 euro negociabil.In pret intra si o pereche de coburi , un piston cu segmenti si boltz, nou-nout, o carena fatza...Proprietar : Imi , nr mobil : 0758391465.Poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Nu sunt din Bucuresti(la aprox.50 km in jud.Giurgiu).Am certificat de inmatriculare vechi bafta la vanzare! imi place motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 salut am unu de vanzare si sunt tot din cj-n, 0744835877 e nr meu de tel poti sa pui te rog si cateva poze? sunt interesat! vreau sa discut mai intai cu cineva dupa ce vad pozele. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Nu am furca fata,dar am una cum echipeaza mz-urile es,care a fost pusa la un simson(cred ca este tot de ceva german,posibil BMW r 25,26 )si nu necesita modificari la jug(pe care nu-l am).Nu afecteaza farul care se prinde in suportul original si vireaza in curbe Imi poti da o poza pm savad despre ce e vorba? Apoi stiu daca e sau nu ce caut. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 poti sa pui te rog si cateva poze? sunt interesat! vreau sa discut mai intai cu cineva dupa ce vad pozele. Multumesc! Pe maine o sa iti fac ceva poze, de asamblu, pt ca lucrez la el( cand am timp) si unele piese sunt vopsite electrostatic, altele sunt la sablat, altele la zincare etc, si din acest motiv ti-am lasat nr meu de tel sa vi sa-l vezi, apoi gaseam o solutie comuna pt terminarea proectului sau .... , Sunt deschis la variante care se traduc repede in bani pt ca am 4 motoare (awo t, emw, ij49 si jawa din 53) care asteapta sa le termin de reconditionat .Revin maine seara cu poze. toate cele bune Vand simson sport din 59 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Imi poti da o poza pm savad despre ce e vorba? Apoi stiu daca e sau nu ce caut. Mersi momentan nu mai am poze cu aceasta,dar voi face poze si le voi posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate