yusuf Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Un video din sutele filmate prin tara si prin afara ! O sa postez din diferite zone din tara si din afara , astazi o sa aleg Parcul Durmitor ( Muntenegru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Felicitari pentru tura. Imagini foarte faine PS: Mi-ar fi placut si cu sunetul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Din ce imi aduc aminte ai facut traseul dinspre Zablijak spre Plizine, cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Faina tura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 frumos video un track list se poate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Februarie 8, 2017 Autor Share Postat Februarie 8, 2017 Patrick Baker - call me up Kodaline High Hopes James Hersey Coming Over Andaro For you » Post actualizat in 08 Feb 2017 16:23Orasul Dubrovnik vazut de pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Frumos!!! Ai facut drumul din Ro pana la Durmitor dintr-o bucata?cum e cu cazarile ?te-ai cazat pe loc sau ai facut prin Booking? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Februarie 14, 2017 Autor Share Postat Februarie 14, 2017 (editat) Nu , Am facut Bucuresti - Belgrad ( cazare in Belgrad ) Belgrad - Zagreb ( cazare Zagreb ) Zagreb - Senj ( cazare Senj ) Senj - Vodice ( Vodice nu sunt sigur dar ceva de genu, in fine cazare acolo ) la urma Vodice - Omis (cazare omis 5 zile ) Omis - Harceg Novi ( cazare acolo ) de acolo am facut Kotor si tot ce era prin zona ) Harceg Novi am urcat in Nord la Cazare langa parcul Durmitor nu imi amintesc numele - si din Muntenegru am facut un drum pana in Romania unde m-am cazat la Calafat . 3800 KM Cazare a fost undeva la 50 de euro la 4 persoane ( camere separate desigur - 70% am avut 3 camere ) , a fost 80% pe booking cu 2 saptamanii inainte de plecare si 20% tot prin booking facuta in acceiasi zi . Serbia si Muntenegru ( preturile asemanatoare cu Romania ) Croatia daca nu o arzi Lux pot spune ca nu difera foarta mult cu preturile din tara Benzina este putin mai ieftina sau la accelasi pret cu benzina din tara Dar din tot ce am vizitat pot spune ca Muntenegru este de vis mai ales in August cand am fost datorita faptului ca in zona de Nord intalneam o masina la 20-30 minute si tot drumul era superb ! Editat Februarie 14, 2017 de yusuf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Foarte multumesc de informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate