DKW Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Cadrul e prea gol acolo si daca ar fi un monocilindru mai mare tot ar arata aiurea.Eu nu am zis nimic de motoare mari, si nu subt nici obsedat de v2. Am condus un kawasaki monocilindru din anii 70, imi place si suzuki savage deci nu are treaba cu marketingul. Se potriveste ca nuca-n perete si e pacat pt ca restul arata chiar bine Asta este parerea noastra, general vorbind, a celor cu o cultura moto aflata inca la varsta adolescentei, avem gusturile formate dupa exemplare cele mai populare la noi in curte. La 'mericani stituatia este alta, au alte criterii si alta cultura moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 (editat) oricum nu ti-o permiti deci ce conteaza cat crezi tu ca ar trebui sa coste? Asta e de la sine inteles! Doar de-aia mi-am luat japoneza batrana, ca nu mi-am permis chinezoaica virgina... Editat Februarie 28, 2017 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Pai eu zic ca nu avem gusturi rele. Acum fara suparare, royal enfield care-s facute prin india si au acelasi pret aproximativ imi par mult mai solide si facute cu cap. La leonartul asta zici ca cineva a luat un cadru din garaj, a luat un motor din alt garaj, iar restul le-aubpus ulterior. Imi place forma spatelui, rotile, etc. Dar imi vine sa plang cand vad gaura aia )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Culmea ironiei, motocicleta a fost ''desenata'' de cei de la Thomas Chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate