popicadi Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Utilajul ar fi acesta .Un fel de maxiscuter cu 4 roţi. Într-o zonă semi accidentată parcă ar merge. Dacă ar fi să cumpăr acum unul probabil m-aş îndrepta mai degrabă către Honda x adventure. Un mare minus a lui quadro ar fi si locul de sub şa... Altă păreri? » Post actualizat in 22 Feb 2017 16:42Pff, acum am observat că am omorât limba română. Scuze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Nu-mi place,pare inutil,nu aș cumpăra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarabel Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 In principiu, e foarte buna ideea dar e cam submotorizat si cam scump pentru ce ofera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Interesant ... dar cam scump la peste 8000 euro si nu stiu cat de mult ajuta a doua roata de pe spate. Yamaha Tricity 125 costa 3500 fara ABS si 4700 cel cu motor de 155. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate