hardKnot Postat Martie 17, 2017 Autor Share Postat Martie 17, 2017 Eu nu am scos inca motorul.. sunt cu revizia la faza 2 din 3 si creste pulsul cand vad mobra pe drum Creste numarul de topicuri la accidente.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Eu am vrut sa merg azi sa o aduc de la garaj (predeal) insa am amânat e vremea urata in bv... Cred ca in predeal e și mai rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 17, 2017 Autor Share Postat Martie 17, 2017 Si eu o am in VL, traditional ma cam prind ploile cand o aduc in bucale.. dar deocamdata mai am o guma de montat si un refresh la furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Si eu o am in VL, traditional ma cam prind ploile cand o aduc in bucale.. dar deocamdata mai am o guma de montat si un refresh la furca Si eu voiam sa plec azi spre casa (Craiova) cu ea. Ma dispera astia de la accuweather , nu sunt deloc constanti. Si cum sunt un norocos sigur ma prinde ploaia. Asa ca iau conserva:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Si eu voiam sa plec azi spre casa (Craiova) cu ea. Ma dispera astia de la accuweather , nu sunt deloc constanti. Si cum sunt un norocos sigur ma prinde ploaia. Asa ca iau conserva:P recomand yr.no Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 15, 2018 Autor Share Postat Martie 15, 2018 eu zic sa-i dau un UP! pentru primul post ...mergem si noi la mare de 1 Mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 La sunwaves ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 15, 2018 Autor Share Postat Martie 15, 2018 Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nick Boom Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Hai ca daca ati vrut-o mai multi... Eu nu am citit aceasta varianta. Cei care nu aveti o engleza foarte buna va ajuta daca o cumparati in format electronic pentur ca sunt multe cuvinte tehnice pe care nu le-am inteles, asa ca ajuta dictionarul din kindle. Cei care vor sa o cumpere, va dau un sfat: cautati pe mai multe site-uri amazon (.de, .fr, .it ). Eu am luat-o mai ieftina de pe alt site (nu .com). Trebuie sa modificati tara din setarile contului si gata. http://www.filedropper.com/proficientmotorcycling-aguidetoridingwell Mai poti sa o urci odata si pentru astia mai intarziati, ca mine?! Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 eu nu ies in primele zile insorite , sunt toti oligofrenii pe sosea , toti nubii si wanabeeii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 25, 2023 Autor Share Postat Martie 25, 2023 Ar mai merge citit postul original.. zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate