Supa La Plic Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 (editat) Salutari tuturor, Dupa cum scrie si in titlu, caut sa cumpar un apartament cu 2 camere decomandat (minim 45 m patrati) sau unul cu 3 camere semidecomandat(minim 55 metri patrati) in Iasi. Dupa o saptamana de cautat pe net si umblat pe la agentii nu am reusit sa gasesc nimic concret. Ca si conditii ar fi sa accepte credit imobiliar cu plata 20% in avans, deci blocul nu trebuie sa aiba risc seismic si pe cat posibil sa nu fie la ultimul etaj. Pret maxim pe care il pot oferi ar fi 39000 Euro. Stiu ca sunt multe condiitii de indeplinit, dar daca aveti un vecin un prieten, o ruda care are asa ceva de vanzare ma puteti contacta prin PM, mesaj aici sau la numarul de telefon 0756625580. Cu respect, Andrei PS : O primavara placuta si plimbari cat mai multe fara incidente. LE : Binenteles daca cineva ma poate ajuta va fi invitatul meu la inaugurarea noii locuinte Editat Martie 2, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 Ți-a trecut Sibiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 2, 2017 Autor Share Postat Martie 2, 2017 Ți-a trecut Sibiul? din motive subiective da, am decis sa rămân in Iasi pentru viitorul meu profesional sa zic asa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimero2003 Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 Asa ieftine sunt apartamentele in Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 2, 2017 Autor Share Postat Martie 2, 2017 Asa ieftine sunt apartamentele in Iasi?se găsesc si la preturi de genul, nu am pretenția sa fie pus la punct, de asta ma pot ocupa eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 39 000 E ar fi pretul real la 3 camere in Bucuresti. REAL am zis! Dar pe banii astia,abea iti cumperi o garsoniera de 40mp...deh, PIATA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 2, 2017 Autor Share Postat Martie 2, 2017 (editat) Ideea e ca vreau sa il iau cat mai cu.rand ca apoi încep astia cu prima casa si vor creste si mai mult prețurile. » Post actualizat in 07 Mar 2017 14:47 Nimeni care sa vina cu o oferta de nerefuzat ? Editat Martie 2, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate