Sari la conținut

Probleme GS500e


Postări Recomandate

Salut !

 

Acum o saptamana am cumparat un Suzuki GS500E , i-am facut o mica revizie de inceput de sezon (ulei,bujii,lant,cauciucuri),dar fara curatat,reglat carburatoare ptc proprietarul a spus ca facut deja asta.

De 4 zile ma plimb cu ea , iar pana azi tragea greu in turatii mici , pana ajungea in 4-5000 si incepea sa fuga cum ar fi trebuit . Astazi , in schimb , pe langa faptul ca a pornit si greu , deabia daca sta in 2000 de turatii cu socul tras la maxim , nu mai are nici zvacul ala pe care-l avea cand ajungea in ture mari. La plecarea de pe loc , spre ex , daca accelerez brusc , se ineaca , parca nu are benzina , vrea sa moara . Stiu ca este delicata reglarea , curatarea carburatoarelor si tind sa cred ca nu a fost facuta cum trebuie . Ce parere aveti ? De la ce ar putea fi,inafara de carb ?

 

Mersi !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate a stat o vreme, are mizerie in rezervor, sau apa. Si atunci daca au fost curatate doar carburatoarele a mers pana iar a venit un gunoi prin benzina.

Sa mergi asa cum e cu ea nu o face bine, evident. Mai merge pe ambele cilindri?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca ai cumparato cu un mechanic , dar vanzatorul e in stare sa-ti spuna ca e Harley , deci ai luato pe NV , fara sa o incerci . cel mai sigur , e sa mergi la un service , insa pana strangi bani , incearca urmatoarele : Scoate bujiile si curatale , vezi daca au scanteie albastra . verifica filtrul de aer , spala-l cu detergent . Daca ai un amic cae se pricepe , fa echilibrarea carburatoarelor . Nu stiu ce tip de carb are , dar daca are stut de gilire a cuvelor carburilor , da benzina jos , sa nu aiba gunoaie sau apa . Cumpara u spray contact , si da pe fiecare mufa , deoarece , si din cauza contactelor oxidate , pot aparea disfunctionalitati . Faptul ca iti merge asa , denota ca vanzatorul nu I-a facut nici o revizie , reglaj , etc . Verifica incarcarea bateriei . Daca nu da semen de revenire , o sa trebuiasca sa o duci la doctor , sa-I verifice compresia , curatat carburatoare , verificat distributia .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...