gserban Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 (editat) O tura scurta prin Romania, in plin extrasezon, prin vant si coduri galbene, usor tulbure, de la Dunare: http://joyridecoffee.ro/2017/03/20/dunare-dunare-drum-fara-pulbere/ PS. Data trecuta mi-a reprosat cineva ca fac "bani din publicitate' (!?). N-am inteles la ce fac publicitate, la blogul meu sau la motoarele bmw. Rog adminii sa stearga posturile daca le considera nepotrivite. Editat Martie 21, 2017 de gserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Nu-i frumos să bei vin roșu în timpul mersului pentru că ți se înclină orizontul. Sau e vasul cu lichid de frână ? Hâc ! Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Eu unul nu știam blogul tău, dar merci ca m'ai făcut conștient de el! Îmi plac povestirile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Am citit blogul. Felicitari! Ce sa zic? Azi mi-am facut RCA cu incepere de maine, deci in weekend cred ca ies putin spre Giurgiu sa vad si eu Dunarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 Muretto Grundieg: da e antigelul SyDemon & The_Sin_Eater: supermultumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate