Paradud Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Daca este cineva in TM cu ceva timp liber saptamana viitoare(27-31 martie), am nevoie sa duc o motocicleta (de 125, e de ajuns A1) la RAR in vederea inmatricularii. Eu am luat motorul dar nu am inca permisul. Asigur plata pe ora, sau o cinste, sau cum doriti. Merci, Mugur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Ai facut programare sau nu mai e nevoie? Daca e nevoie de programare zi si la ce ora este. Poate unii sunt la lucru la ora aia. Alta varianta este remorca cu 50 lei/zi. Si sa sti ca atunci cand ajungi la RAR ai de asteptat. Deci oricine vine cu tine trebuie sa aiba si timp de pierdut. In plus, pun pariu ca in perioada asta e nebunie pe acolo cu inmatricularile, deci timpii de asteptare, chiar si cu programare, sunt lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paradud Postat Martie 22, 2017 Autor Share Postat Martie 22, 2017 Nu am facut programarea. O fac in functie de timpul liber al celui dispus sa ma ajute. Practic doar identificarea trebuie sa o faca cei de la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Nu se mai face identificare. Dacă a mai fost inmatriculata o data în România nu mai e nevoie de Rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paradud Postat Martie 22, 2017 Autor Share Postat Martie 22, 2017 e noua. am crezut ca rezolva dealerul treaba asta dar mi-a pasat-o mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 (editat) Nu are carte? Oricum loc la RAR prinzi peste o luna » Post actualizat in 22 Mar 2017 13:15 http://www.rarom.ro/?p=662 Editat Martie 22, 2017 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paradud Postat Martie 22, 2017 Autor Share Postat Martie 22, 2017 Azi dimineata am intrat pe programari online la RAR Timis si era loc chiar si azi pentru moto intre incepand cu 10.30, 4 locuri. Probabil nefind foarte multe motociclete, cel specializat in moto de la RAR e mai liber decat cei de la masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Azi dimineata am intrat pe programari online la RAR Timis si era loc chiar si azi pentru moto intre incepand cu 10.30, 4 locuri. Probabil nefind foarte multe motociclete, cel specializat in moto de la RAR e mai liber decat cei de la masini. Perfect asa. Ma gândesc ca găsești pe cineva sa o ducă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Te-as ajuta eu dar sunt pe cat se poate de ocupat in perioada asta. De ce nu o duci dupa ce iei permisul, nu vad ce avantaj ai avea daca o duci inainte? Eu unul nu as lasa orice motorist de pe net sa se urce pe mobra mea, dar na, nu suntem cu totii curajosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Porfiroiu Loredan Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Daca ai nevoie pana in 30 te pot ajuta...si pana in ora 15 fara pretentii...daca iti pot fi de folos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paradud Postat Martie 22, 2017 Autor Share Postat Martie 22, 2017 Iti trimit acum un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stig Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Din ce ai postat, se intelege ca motorul este neinmatriculat si nu are numar sau rca.Parerea mea e sa cauti pe cineva cu remorca sau duba. Asa scapi de mai multe probleme sau riscuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paradud Postat Martie 22, 2017 Autor Share Postat Martie 22, 2017 (editat) Din ce ai postat, se intelege ca motorul este neinmatriculat si nu are numar sau rca. Parerea mea e sa cauti pe cineva cu remorca sau duba. Asa scapi de mai multe probleme sau riscuri. are numere rosii ca orice motor nou. si rca Editat Martie 22, 2017 de Paradud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
timisoreanu Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 Ia un microbuz de mutari mobila din spate de la bega si o rezolvi ieftin si usor. sau transportatori de pe olx. asa am facut io cu 30 lei dimineata la dus si la intors l-am sunat daca are treaba si a venit dupa mine spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paradud Postat Martie 29, 2017 Autor Share Postat Martie 29, 2017 Am rezolvat, multumesc domnului Loredan pentru timpul acordat, si celorlalti care s-au oferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
timisoreanu Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Felicitatari si asfalt uscat✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate