red Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 (editat) Salut Am cumparat niste cizme Sidi Flexforce si la prima iesire s-a rupt o curea. Dupa mai multe telefoane la mai multi distribuitori, inclusive la Sidi Romania, nu am reusit sa gasesc. Ma poate ajuta cineva? Daca aveti niste cizme rupte de la care se pot recupera.... sau daca poate cineva sa imi aduca... Multumesc Editat Martie 29, 2017 de red Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Dacă nici cei de la MyMoto nu te pot ajuta, singura opțiune este ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Aprilie 10, 2017 Autor Share Postat Aprilie 10, 2017 Salut dupa trei iesiri doua curele repte, e imposibil sa gasesc, am scris la SIDI sa vad ce raspuns primesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 (editat) Salut Am cumparat niste cizme Sidi Flexforce si la prima iesire s-a rupt o curea. Dupa mai multe telefoane la mai multi distribuitori, inclusive la Sidi Romania, nu am reusit sa gasesc. Ma poate ajuta cineva? Daca aveti niste cizme rupte de la care se pot recupera.... sau daca poate cineva sa imi aduca... Multumesc Acum cat timp ai luat cizmele? Daca mai sunt in garantie, du-te si recupereaza-ti banii. Nu e normal ce ti se intampla. Editat Aprilie 10, 2017 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Aprilie 11, 2017 Autor Share Postat Aprilie 11, 2017 au trecut doi ani, nu le-am folosit pt ca aveam altele, au avut 50% reducere » Post actualizat in 11 Apr 2017 10:51si in plus nu am pastrat factura, greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 aha, am inteles. vezi ca pe la ciclism la pantofii SIDI se mai gaseau curele din acelea sau asemanatoare de inlocuit. poate ai noroc... intreaba la un magazin de bikle daca se pot aduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate