G. V. Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Salut, prima postare de acest gen, sper ca pozele marcheza momentul.... O tura scurta ca de duminica pana la mare de la Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiiahiM Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 (editat) Bravo pentru tura. Insa ai ales aiurea rau titlu. Eu am inteles ”Pana la mare”, adica ai avut o problema tehnica si ai ramas in pana la mare ... ceea ce nu e cazul la tine. Cred ca si altii au inteles la fel. Foloseste caracterele romanesti de pe tastatura (Pâna la mare)! Editat Aprilie 3, 2017 de raluca_carlan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Intr-adevar, un pic nefericit titlul topicului, am inteles la fel, problem in drum spre mare sau inapoi. Bine ca n-a fost asa, altfel foarte faina plimbarea si pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G. V. Postat Aprilie 4, 2017 Autor Share Postat Aprilie 4, 2017 Bravo pentru tura. Insa ai ales aiurea rau titlu. Eu am inteles ”Pana la mare”, adica ai avut o problema tehnica si ai ramas in pana la mare ... ceea ce nu e cazul la tine. Cred ca si altii au inteles la fel. Foloseste caracterele romanesti de pe tastatura (Pâna la mare)! srry, data viitoare folosesc diacritice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 ...si io care eram cat pe ce sa scot platforma cand am citit, 'pana la Constanta'! Glumesc! Faina tura. Bravo! Si eu aveam de gand sa o 'tund' spre mare duminica, dar, lenea a fost prea mare. Sper ca in we urmator sa fie vremea la fel de frumoasa, asa ca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate