r00lex Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Salutare, Ma interesează bicla din anunț si eram curios daca sunt deținători de astfel de model pe aici( si sunt dornici sa imi spună o părere despre cum se comporta in offroad si eventual probleme daca au întâmpinat la ele) si daca a mai cumpărat cineva de la sermoto..sunt serioși asa cum se prezintă?moto arata bine si nu-mi dau seama daca e întreținuta sau e doar aranjata pentru vânzare Aici link Ser Moto vinde Yamaha WR 450F~INMATRICULABILA https://www.olx.ro/oferta/ser-moto-vinde-yamaha-wr-450finmatriculabila-ID8d2FR.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Foarte fiabil foarte bun , 450 putin cam greu dar depinde pentru ce vrei sa il folosesti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r00lex Postat Aprilie 14, 2017 Autor Share Postat Aprilie 14, 2017 Pe dealuri/păduri ..poate si munte ,dar mai rar..așteptam sa Răspundă si un coleg care a mai cumpărat de la sermoto Si sa spună o părere .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Pai nu-i trebuie semnalizari si oglinzi ca sa treaca de RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r00lex Postat Aprilie 14, 2017 Autor Share Postat Aprilie 14, 2017 Cam i-ar trebui..nu e problema asta..oricum o trec la primărie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 La primarie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r00lex Postat Aprilie 16, 2017 Autor Share Postat Aprilie 16, 2017 Iași Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Daca crezi ca te ajuta pot merge pina la ei sa arunc o privire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 23, 2017 Share Postat Aprilie 23, 2017 WR45F poti sa o inscrii la primarie, WR450F nu. Cel putin nu la primaria Iasi. Poate la primaria Vascautii de Sus, daca e tata primar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 WR45F poti sa o inscrii la primarie, WR450F nu. Cel putin nu la primaria Iasi. Poate la primaria Vascautii de Sus, daca e tata primar. Pai cam asa stiam si eu... Daca tot ai bani de un motor, nu cred ca merita sa nu-l inmatriculezi si sa circuli legal cu el, parerea mea. Am cativa ani in care m-am dat cu motor neimatriculat si fara permis - nu era stres fiindca era doar coclau...pana cand a fost musai sa ies si pe asfalt, si a fost ok, mai ales ca am trecut si pe langa o masina de politie. Uite asa, am prins curaj si m-am aventurat mai mult pe asfalt, insa mi s-a aprins beculetul pana la urma si am dat de permis, mi-am luat motor inmatriculat. Am fost norocos ca nu s-a intamplat nimic atunci cand riscam. Deci, eu zic ca nu are rost sa risti, azi te dai pe dealuri si maine te tenteaza si asfaltul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate